De Jong kan tegen Chelsea officieus Barça-debuut maken

ThijsZwagerman, 12-06-2019 om 22:20, 7010 views, FC Barcelona |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Frenkie de Jong begint op zondag 14 juli aan zijn avontuur bij FC Barcelona. Die dag worden alle spelers die niet meedoen aan de Copa América voor het eerst na de zomerstop weer op de club verwacht. De Barça-selectie zal dan allerlei medische testen ondergaan, zo melden de Catalanen middels de officiële kanalen.

Op maandag 15 juli zal FC Barcelona vervolgens voor het eerst het veld opgaan. Lionel Messi is dan door zijn deelname aan de Copa América nog niet van de partij. Dat geldt ook voor oud-Ajacied Luis Suárez en de Brazilianen Philippe Coutinho en Arthur. Hen loopt De Jong in zijn eerste dagen dus nog mis.

Een week later kan de van Ajax overgekomen De Jong vervolgens zijn officieuze debuut gaan maken. Voor de Japan Tour reist Barça af naar het land van hoofdsponsor Rakuten en oefent het op 23 juli tegen Chelsea en op 27 juli tegen het Japanse Vissel Kobe, waar voormalig FC Barcelona-sterren Andrés Iniesta en David Villa onder contract staan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sjakio
tja... is een iets andere voorbereiding dan tegen FC Balophetdak... ook leuk! #frenkiesucces
0 0
Ajax412
Man, je zou daar al een paar dagen rond lopen in de verwachting, en dan ineens... Staat Lionel Messi je daar een goede dag te wensen, in de wetenschap dat je een volledig seizoen elke dag met die man mag voetballen. Waarschijnlijk heb je dan ook nog eens genoeg kwaliteit in huis om hem te imponeren, of onder de indruk te laten zijn. Je bent een simpele, vrolijke, nederige jongen uit Nederland, zonder vijanden en je naam is Frenkie De Jong...
0 -1
Ardoe
Raar idee, het seizoen is net afgelopen
0 0
Van Reenen
En Ajax start de training al op 21 juni, datisvandaag over 8 dagen. Dát is pas raar.
1 0
mallerd
Leuk.
0 0