Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Steijn verruilt VVV voor Emiraten

StijnDoornhof, 09-06-2019 om 14:30, 2778 views, Al Wahda |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Maurice Steijn gaat VVV-Venlo verlaten om op avontuur te gaan in de Verenigde Arabische Emiraten bij de club Al-Wahda. Steijn zal daar Henk ten Cate opvolgen als hoofdtrainer van de nummer drie van de Arabian Gulf League. Dit heeft Al-Wahda bekend gemaakt in een bericht op Twitter.

Steijn was sinds het seizoen 2014/2015 actief bij VVV en wist in 2017 de club uit Limburg naar de Eredivisie te loodsen door kampioen van de Eerste Divisie te worden. Daarvoor was hij twee seizoenen trainer van ADO Den Haag en dit betekent dus dat Al-Wahda de eerste buitenlandse club zal zijn die Steijn onder zijn hoede zal hebben.

Al-Wahda meldt dat Steijn eind juni zal beginnen, zodat hij zich kan voorbereiden op de eerste wedstrijd van de club op 5 augustus in de Aziatische variant van de Champions League.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Hoop voor hem dat hij zijn salaris netjes krijgt! Verder gun je het zo'n vakman van harte. Normale vent, wint nu min of meer de jackpot. Tot over 2 jaar in de ED, Maurice!
1 0
talent020
het is Steijn gegund om ff wat geld bij de sjeiks op te halen
0 0
mgtow
Even een paar vuilniszakken met flappen ophalen. Groot gelijk!
2 0
trodat4030
Het is hem gegund. Zonde dat de eredivisie (in mijn ogen) een prima trainer verliest, maar deze man heeft zich financieel vast niet onafhankelijk gevoetbald en ik gun hem we ff een jaar poenscheppen.
2 0