Van Geel nieuwe algemeen directeur Willem II

GinoHaverkamp, 07-06-2019 om 14:00, 2840 views, Algemeen Dagblad |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Martin van Geel wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe algemeen directeur van Willem II. Alhoewel de club zelf nog geen officiële mededelingen heeft gedaan, verwacht het Algemeen Dagblad dat de bestuursman vrijdag wordt gepresenteerd.

De 58-jarige Van Geel was sinds 2011 technisch directeur van Feyenoord, maar kondigde enige tijd geleden dat hij Rotterdam deze zomer achter zich zou laten. Onder zijn bewind won de aartsrivaal van Ajax twee KNVB Bekers, een landstitel en de Johan Cruijff Schaal.

Van Geel was ook actief bij Ajax. Tussen 1979 en 1981 als voetballer en tussen 2005 en 2008 als technisch directeur. Vlak nadat het rapport van de commissie-Coronel, waarin Van Geel hevig bekritiseerd werd, in 2008 uitkwam stapte hij op. Hij zag geen rol meer voor hem weggelegd in het technisch plan voor het seizoen 2008/09.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MrPink
Wel een stap hogerop hahahaha.
0 0
AlexIbarra
Ik wilde hier wat flauwe grappen maken maar eigenlijk schaam ik me als Ajacied, dat het Feyenoord van Van Geel prijzen heeft mogen pakken en zelfs CL speelde.
0 0
Superjan
En dan volgend jaar Feyenoord uitschakelen in de play offs om een Europees ticket. Smullen wordt dat.
0 0
Ajax meister
Willempie heeft van de Jong en Ajax 8!! Milhoen gekregen. Wat een zonde. Ik ben bang dat hij 1 of 2 afgekeurde spelers van ajax of pisvee koopt en die floppen. Weg geld.
0 -2
noppenkoning
Stap zijwaarts
1 0
MPAjax
whoops straks weer een club op de fles
1 -1