Koeman neemt twijfels weg: 'Heb me geconformeerd'

JesseTH, 02-06-2019 om 17:05, 4617 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ronald Koeman blijft ook na de Nations League 'gewoon' de bondscoach van het Nederlands elftal. De oefenmeester ging een avontuur aan met de KNVB en wil daar tussentijds geen eind aan maken, ook niet wanneer Ernesto Valverde stopt in Catalonië en FC Barcelona echt aanklopt.

'Ik heb me geconformeerd aan de KNVB', reageert de bondscoach tegenover de NOS. 'Ik begrijp heel goed dat je niet weggaat, en dat doe ik ook niet, als je na één seizoen nog een jaar te gaan hebt naar het EK. Dan is dat niet het moment. Ik weet hoe we dit afgesproken hebben met de KNVB en dat lijkt me voldoende.'

Koeman legt vervolgens de reden uit waarom hij tijdens de persconferentie niet in wilde gaan op het vraagstuk 'Hoe ik ook reageer, dat was de reden dat ik er helemaal niets over wilde zeggen, er zullen altijd mensen zijn die zeggen: dat zegt hij wel, maar als ze komen, gaat hij toch. De media gaan ermee aan de haal en dat is hen goed recht.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Superjan
Hij bedoelt gecommiteerd. Maakt niet uit, Ronald. Nederlands gaat je nog altijd beter af dan je naamgenoot aan tafel bij Fox.
0 0
Boer Gijs
Volgens mij liet hij gewoon nog ruimte en terecht. Maar het speelt nu niet. En Nederland kan de komende jaren oogsten. Dus daar gaat Ronald nu voor (zolang Barca zich niet meldt)
0 0
mallerd
Dus Barcelona is niet geïnteresseerd.
2 0
Jariiii
Goed nieuws. Hij is met wat moois bezig bij Oranje.
0 0
PetrusKeizer
nou, ik denk niet dat je je geconformeerd hebt aan de KNVB, Ronald. Dat is zoiets als , je schikken naar. Je bedoelde te zeggen dat je je gecommitteerd hebt aan de KNVB, dus je hebt je verplicht, eigenlijk bedoeld als: je voelt je verplicht. De ondertoon bij je committeren is sowieso positiever dan bij je conformeren. Dat heeft toch altijd iets van: omdat t niet anders kan, had t liever anders gezien.
3 -2
Fluitje
Goede coach, maar niet zo bijster intelligent.
0 0
FrankBeton
".... dat is HEN goed recht?" WTF
2 -1
Ajaxxxisdebeste
Hij weet dat die De Ligt moet missen bij Barca, want die blijft bij Ajax
1 -1
Bjorn
Gezien het team dat hij nu tot zijn beschikking heeft zou ik dat ook niet doen. Hij ruikt ook wel dat er mogelijkheden zijn tot resultaat.

Denk De Ligt, Donny en Frenkie weg en hij stond er ongetwijfeld anders in.
0 -1
Joseph
De reden dat die interesse er is, is vanwege Frenkie en de Ligt. Zonder die 2 zou Nederland nergens zijn en ging de ellende van de afgelopen jaren gewoon door onder Koeman.
1 -2
Jariiii
Onzin. Van Dijk, Wijnaldum, Depay, Donny, Cilessen, in mindere mate maar zéker ook Bergwijn... er staat best wel wat.
0 0