Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Vertonghen kan avond ArenA nog niet beschrijven

BvdPloeg, 01-06-2019 om 11:09, 5413 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jan Vertonghen kan het gevoel nog steeds niet omschrijven als het gaat over de bizarre ontknoping in de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur. De verdediger stamelt in gesprek met de NOS als het gaat over de weg naar de finale.

'Er kwam veel minder op me af dan na de eerste wedstrijd tegen Ajax. Ik heb superveel sympathie voor de club en ik ken er veel mensen. Ik kan nog steeds niet helemaal beschrijven hoe het er emotioneel aan toe is gegaan sinds het laatste fluitsignaal tegen Manchester City tot het laatste fluitsignaal in de ArenA. Ik moet na het seizoen even gaan zitten en gaan evalueren. Alles zat in deze campagne', aldus Vertonghen.

Ondanks dat Tottenham regelmatig goed weg kwam, vindt de Belg de finaleplek verdiend. 'Het zegt veel over deze club. We zijn veel gegroeid de afgelopen jaren en hebben veel stappen gemaakt. Hoe we hier zijn gekomen, maakt niet uit. We staan er en gaan de Champions League-finale spelen.' Over de afloop is hij niet zo zeker: 'Niemand kan deze campagne nog voorspellen en denk dat niemand zich eraan waagt. Als je er staat, verdien je het en we zijn hongerig. Hopelijk zijn wij ook de verdiende winnaar.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NR9
Wij hadden meer partij geboden aan Liverpool. Wij hadden er moeten staan. Wat een waardeloze finale.
1 -1
niquedegraaff
Puur geluk.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Niks verdiend tering veel mazzel
3 -1
Jaridebeste
Doe mij de reactie van Alderweireld maar.
0 0
Jariiii
Ik gun het de meeste voormalige Ajacieden bij de Spurs wel, maar de club als geheel toch niet. Hoop echt dat Liverpool overtuigend wint, anders houd je helemáál het gevoel dat je in de dying seconds iets heel moois hebt weggeven.
Misschien kijk ik een stukje van de tweede helft, maar alleen als Liverpool dan royaal voorstaat. Al is een overwinning van de Reds diep in blessuretijd natuurlijk ook wel fijn.

Ja, ik weet het, het is allemaal heel zielig en rancuneus, maar het is niet anders.
4 0
JesperOlsen74
Ik gun die pauperclub helemaal niets. Kopen half Ajax leeg, komen met geluk door de groepsfase, kwartfinale en halve finale en dan achteraf nog stoere praatjes ook hebben. Die trainer slaat ook alleen maar complete onzin uit, alsof het allemaal zo uitgedacht was en er een plan achter zat. Onsympathiek persoontje.

Hoop op 4-0 voor Liverpool, of de winnende in de laatste seconde (nog mooier en ook verdiend)
0 0
Sluk
Nou nou, wat een stelligheid over dat het verdiend is. Tottenham heeft de hele CL campagne gezwijnd, dan is het echt niet verdient! Verder is ook dit gewoon weer een kutartikel!
0 -1
Bonno1978
Ik had het redelijk een plek gegeven, maar nu ik artikelen over de finale lees, geeft me het toch weer een kutgevoel. Hoe trots ik ook op ze ben...
2 0
RuffRhythim
Zoals zovelen hier ging ik al niet kijken maar al die berichten in aanloop naar vanavond knap ik ook niet bepaald van op dus het mijden van álle berichten hierover gaat op de to-do list voor vandaag. Ik wens u allen een prettige dag verder...
2 0
AFCA1510
Is er iemand die gaat kijk vanavond? Ik niet iig. 1 ding is zeker, Tottenham gaat er kansloos van af .
0 0
Arek Milik
Je kan beter Tottenham “supporten”. Ik wil niet over een paar jaar herrinerd worden dat we verloren hebben van de runner-up!
0 -1
Jariiii
Normaal gesproken zou ik het met je eens zijn, nu niet. Nu zou een overwinnig van de Spurs het voor mij juist nog pijnlijker maken.
0 0