FC Utrecht en Vitesse in evenwicht

NielsOpdam, 24-05-2019 om 22:40, 11025 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

FC Utrecht en Vitesse hebben vrijdagavond gelijkgespeeld in de heenwedstrijd van de play-offs om een Europa League-ticket. In de Domstad werd 1-1. Aankomende dinsdag spelen beide ploegen de terugwedstrijd in Arnhem, daar zal beslist worden wie het Europa League-ticket pakt. 

FT| FC Utrecht - Vitesse (1-1)

Opstelling FC Utrecht:

Marsman; Klaiber, Bergström, Janssen, Gavory; Gustafson, Strieder (81' Emanuelson), Görtler (87' Van der Maarel), Van de Streek; Kerk, Dessers (81' Kramer).

Opstelling Vitesse:

Pasveer; Karavaev, Van der Werff, Doekhi, Büttner (74' Clark); Ødegaard, Foor, Serero, Linssen; Matavz (65' Buitink), Dauda.

Doelpunten:

1-0 Van de Streek (18')
1-1 Matavz (31')

Bijzonderheden:

- Veel aandacht zal uitgaan naar Vitesse-speler Martin Ødegaard. De aanvallende middenvelder zou in de belangstelling van Ajax. Zelf wil de Noor in juni weten waar hij volgend seizoen in actie komt.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sunny
Heb de wedstrijd gekeken voor een beter beeld van Odegaard maar was niet kapot van hem.
Je ziet dat hij handig aan de bal is maar bij lange na geen Ziyech.
Op basis van deze wedstrijd echt geen 20 miljoen waard.
Je kan wel zien dat als hij doorgroeit er "toekomstmuziek" in zit.
Wie mij overigens wel beviel (en wel vaker) was de rechtsback van Vitesse; Klaiber.
Heeft een aantal eigenschappen die geschikt zijn om bij ons te slagen; snelheid, drive naar voren, redelijke techniek en fysiek, 24 jaar en lijkt een stabiele persoonlijkheid.
Als Mazraoui volgend seizoen naar het middenveld gaat dan is deze positie is bij ons wel matig bezet met Veltman en Kristensen.
2 0
GinoAFCA
klaiber? hell no
0 0
Sunny
Omdat?
0 0
ETM
Ok jongens zeg het maar, hebben we met Utrecht of Vitesse meer kans op punten, of is het om het even?
Gevoelsmatig kan dit Vitesse beter voetballen, maar heb geen idee wat hun perspecief is voor volgend seizoen.
1 -1
Ferd
Vitesse verliest minimaal de have selectie. Dus doe maar Utrecht
1 -1
Mikey Stormram
Hahaha hoor die gasten eens janken over de vermoeidheid. En toen de KNVB wedstrijden verplaatste ten goede van het Nederlands voetbal was dit land te klein. Kut Eredivisie
2 0
Redrum
Haha hoe durf je nog te janken over vermoeidheid na 3 extra potjes? Ajax heeft 18 potjes meer gespeeld dan deze twee ploegjes.
2 -1
Lazell
Dat is een halve competitie. Tering zeg.
0 0
witchmaster11
zucht bij sommige leeft alleen die - knop ; hoe oud moet je zijn op dit te gebruiken , 8 jaar 12 jaar ?
0 -8
ambtenaar
Haha who cares ?
0 0
AFCAHOOLIGAN
hoe oud ben je als je daar naar kijkt oftewel op reageert?
4 0
Ferd
Ik schat '11'
0 0
L1tman3n
Het leeft wel echt die Playoffs. Een kolkende galgenwaard, prachtig!
1 -2
insectenverdelg
Meest aparte speler van de competitie is misschien wel Kerk. Snel en sterk is hij altijd. Maar vaak heeft hij de hele pot ruzie met de bal. Maar als hij dat niet heeft draait hij een hele verdediging zoek. Zoals vanavond.
4 -2
altijdwelwat
Hoezo staat Gandalf op doel bij Vitesse ??
0 -2
insectenverdelg
Gandalf heeft ons anders tegen PSV thuis een hele goede dienst bewezen.
3 -1
witchmaster11
omdat ik zijn staf heeft
1 -1
didierajax020
1-0 Utrecht
0 -1
witchmaster11
serero blijft toch wel onze kleine held
1 -4
witchmaster11
kijk alleen voor odegaard
0 -7
***1900***
+1
0 -7
Redrum
Wat een spanning! Wie pakt het ticket voor de tweede voorronde Europa League? Het ticket dat nog nooit plaatsing voor de groepsfase heeft opgeleverd. Maar goed, eens moet de eerste keer zijn toch?
1 -2
IboAFCA
9 maal is scheepsrecht niet waar?
0 -1
Redrum
Precies, het moment dat het wel gaat lukken komt steeds dichterbij. We zijn als land inmiddels zo diep weggezakt dat het fantastisch zou zijn als we dit jaar 3 ploegen in de groepsfase hebben.
1 -1
insectenverdelg
1 ploeg zou fijn zijn Dan halen we is echt punten. :)
0 0
Ajax95Duivendrecht
Tja, dan mag Feyenoord ook wel eens een keer zijn best gaan doen. Want wat die het afgelopen decennium Europees hebben gepresteerd, is echt om je kapot te schamen.
2 -1
Redrum
Klopt, dat is gewoon echt schandalig wat die hebben laten zien de afgelopen jaren. De afgelopen 10 jaar hebben ze slechts 3 keer de groepsfase gehaald, waarvan 2 keer Europa League en 1 keer Champions League. Dat is gewoon zeer beschamend voor de nummer 3 van Nederland. AZ heeft het gewoon beter gedaan dan Feyenoord en dat is een keiharde schande.
1 -1
Ajax95Duivendrecht
Ja, echt absurd.

Maar ja, nu zijn daar de ultieme redders in nood Sjakie Troost en Japie Stam aan de macht. Echt mannen met status, echt mannen met ervaring in het besturen/trainen van een voetbalclub, mannen waar spelers tegenop kijken, ahum... #sarcasmemodusuit

En het erge is nog dat veel van die supporters nog blij met ze zijn ook. Dan heeft je valse hoop wel haast treurige proporties bereikt. Ik durf nu al te zeggen dat Feyenoord ook de komende jaren geen rol van betekenis gaat spelen, zowel in Europa als in de Eredivisie.

Jammer, want Feyenoord zie ik (ondanks die trieste supporters) meer als een 'echte' club dan die neppe boeren uit Eindhoven. Ik heb liever Feyenoord dan PSV als directe concurrent.
0 -1
Redrum
Feyenoord is heel erg diep gezonken en ze lijken nog steeds de ondergrens niet bereikt te hebben. Het aanstellen van Jaap Stam is lachwekkend en sneu tegelijk. De zoektocht naar een nieuwe technisch directeur is een komedie drama van ongekende proporties. De technisch directeuren van Willem 2 en Excelsior hebben gewoon keihard bedankt voor de klus, veel pijnlijker kan het niet worden eigenlijk. Nee, van die club gaan we heel lang geen last hebben. Het gaat daar alleen maar erger worden in plaats van beter denk ik. Jammer is het ergens wel ja, want qua club vind ik Feyenoord ook veel mooier dan psv.
1 0
Lazell
Iemand van de directeuren van Feyenoord ontkent ook nog het probleem. "De voorsprong van Ajax is tijdelijk". Hier is helemaal niks tijdelijks aan.
0 0
ajax4ever01
Er zullen vast veel scouts op de tribune zitten voor Ødegaard.
2 -1
Rondo64
Hopen dat hij vandaag slecht speelt dan ;)
0 -1