Linssen raadt transfer naar Ajax af: 'Hij kan nog beter'

GinoHaverkamp, 22-05-2019 om 08:35, 13962 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Als het aan Bryan Linssen ligt, speelt ploeggenoot Martin Ødegaard volgend seizoen niet voor Ajax. Hij vindt de Noor te goed voor de Amsterdammers, blijkt uit een vraaggesprek met Veronica Inside.

Volgens de geruchten lonkt Ajax al een tijdje naar de verdiensten van de twintigjarige Scandinaviër, maar iets concreets is nog niet gaande. Wat Linssen betreft blijft dat zo. 'We komen er voetballend fantastisch doorheen met Ødegaard, die weer zijn niveau liet zien', laat hij weten over het spel van zijn teamgenoot in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen. 'Die moet gewoon lekker terug naar Real Madrid gaan. Die gaat daar rustig spelen denk ik.'

'Nee, geen Ajax', laat hij weten als de verslaggever van dienst vraagt naar de toekomstige club van de Noor. 'Hij kan nog beter. Dit jaar heb ik jongens gezien die bij hem in het team hebben gezeten bij Real Madrid. Ik weet zeker dat hij toch wel een niveautje hoger is en zo'n linksbackje laat braggelen. Hij is verschrikkelijk goed.'

Daarbij sluit de aanvaller zich aan eerdere uitspraken van Leonid Slutsky, zijn trainer bij Vitesse. Volgens de Russische oefenmeester zou zijn pupil niet genoeg leren bij Ajax. 'Ajax wint tachtig procent van haar wedstrijden zonder al te veel inspanning. Wat leert Martin dan?'

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Aldus kabouter Plop.
1 0
Boer Gijs
Hoezo beter? Wij zijn Ajax, wij zijn de beste.

Goed misschien ben ik gekleurd, maar ook objectief lijkt mij de stap naar Ajax de beste die hij kan maken nu
0 0
ajaxwestland09
Tuurlijk pisvee fan linssen
0 0
Mokum31
Wat een slecht advies
Gaat onder Zidane niks spelen
0 0
koenos1
Linssen wint ooit nog wel de CL... met Fifa
0 0
Cruijffthebest
Linssen heeft teveel ballen op zijn kop gekregen!
0 0
Cupmetgroteoren
Ik denk dat Real er ook zo over denkt. Ze gaan hem in de voorbereiding laten spelen en hem aan het begin van de competitie wellicht wat minuten geven. Als ie het dan niet laat zien kan real 'm in de winter alsnog verkopen of verhuren. Als ie het wel laat zien hebben ze een volwaardige eerste elftal speler. Is risicoloos voor real.
0 -1
Ajaxadept
Odegaard past niet in de visie van Zidane! Hazard en wellicht Pogba zijn de (grote) namen, Odegaard hoort daar niet bij!
2 0
Robeerke
Bryan Linssen snapt denk ik niet helemaal hoe het werkt bij Real
1 0
godlike
'Hij gaat rustig spelen bij Real'...

wat een giller.. van Vitesse naar basisspeler Real Madrid...

Overmars moet hem gewoon halen met een bonussysteem, dan zit je altijd goed. Typische Ajax speler.
0 0
Bennyben
Des te pijnlijker om te zien dat Vitesse geen landskampioen werd afgelopen seizoen waar die op 100 procent speelde waarbij schijnbaar Ajax op 80 procent speelde volgens Linssen.

Laat deze kneusjes van Vitesse maar lekker aan modderen die Martin denkt schijnbaar ook al dat die er is.
1 -1
RRL
Niet naar Ajax want die winnen 80% van hun wedstrijden vrij gemakkelijk.
Wel naar Real Madrid, want, voor hen geld dat niet?
Ons soort clubs winnen 80% van die wedstrijden omdat ze spelers kaliber Odegaard in de selectie hebben...
3 0
Jan Doedel
Ajax lonkt naar zijn verdiensten........dus ze willen alleen zijn poen haha.
0 -1
AlexIbarra
Bryan Linssen heeft geen idee wat er bij Ajax of Real wordt gevraagd. Dus makkelijk praten.

Zelf is hij een echte momentenvoetballer. De vraag is nou juist of Ödegaard elke wedstrijd 90 minuten zijn topniveau kan halen. Of wat hij doe als hij 3 weken niet speelt.
Boilesen. Fischer, Dolberg, Bazoer, enz. heb ik allemaal mooie dingen zien doen bij Ajax maar tussen die momenten was het te mager.
0 0
3*stars*3
Vond Linssen altijd wel een type speler voor die kakkies maar zijn uitspraken passen ook wel bij een fan van die club.
Ook niet eens met Slutsky, als 1 team in NL de meeste topduels speelt, is het Ajax wel.
Kijk eens hoe de meeste teams zich kunnen opladen voor Ajax.
Daarnaast druk van het moeten winnen en na 16/17 en 18/19, mikt Ajax bij structureel plaatsen voor de CL en overwintering.

Maar het is graag of niet voor Odegaard.
Hij zal al 1 keer nee en krijgt waarschijnlijk een nieuwe mogelijkheid.
0 0
Aad82
Ik hoop niet dat Pavon wordt aangetrokken.
3 -3
Ruff Rhythim
Want?
0 0
Aad82
Op Argentijnse fora vinden ze hem bagger. Een soort Magallan, maar dan linksvoor. Is na zijn blessure ook nooit meer de oude geworden.
2 -2
Ferd
Je zegt vaak onzin, maar nu heb je een keer gelijk.
0 0
Red Devil
Wat was hij weer top gisteren die Odegaard.
Ik hoop dat Ajax hem kan losweken bij Real Madrid zodat hij bij Ajax kan doorgroeien.
3 0
Schwalbino
Gaat echt niet bij Real spelen want zo zit die club niet in elkaar. Die willen grote namen.
1 0
geronimo
En die Linssen dacht dat hij Ajax niveau aankan ,domme jongen
0 0
JesperOlsen74
Van een onbeduidend provincieclubje naar Real... Yeah wright.
Een tussenstap bij Ajax zou veel beter zijn, voor welk talent dan ook. Hoger niveau en meer weerstand op de trainingen en zeker tijdens Europese wedstrijden. Ook in de competitie zal hij meer weerstand ervaren, aangezien voor haast elke ploeg de wedstrijden tegen Ajax de wedstrijden van het jaar zijn.

Buiten dat, Real staat in de steigers, die gaan na dit dramatisch verlopen seizoen kopen kopen kopen. Die willen prijzen en dat kan in hun filosofie alleen met het binnen halen van gevestigde namen (los galacticos), daar gaat Odegaard echt niet aan spelen toekomen.

Is deze jongen in al die jaren dan geen steek wijzer geworden?
Hij heeft Ajax al eens genegeerd omdat hij dacht dat hij te goed voor Ajax zou zijn en zie wat het hem gebracht heeft.
Als hij nu weer dat gevoel heeft, geen tijd in steken, dan is hij te dom voor Ajax. Gaat hij lekker de bank warm houden in Madrid.
0 0
Vincenzo3
Sinds van der Vaart een positief advies had afgegeven over oud teammaat Westermann, hecht ik 0,0 waarde meer aan de mening van een teamgenoot. Dat was al laag, maar daarna helemáál.
1 0
Ryadmahrez
Vind odegaard eigenlijk het grootste talent uit de eredivisie. Groter dan de jong, vd beek of bergwijn. De ligt is een verdediger dus dat is moeilijk te vergelijken. Maar op technisch vlak, zijn dribbel, combinatievermogen, creativiteit en inteligentie is hij verder dan die andere jongens toen zij zo oud waren. Vond het bij heereveen 3x niks, maar nu is het een wereld van verschil. Ik geloof als hij volgend jaar bij ajax speelt, hij gelijk 1 vd sterkhouders is in t elftal.
1 -2
Joseph
Het niveau van Real is lager dan dat van Ajax, maar ik neem aan dat ze voor dat probleem niet uit komen bij een speler van Vitesse..

Die jongen mag in zijn handjes wrijven als Ajax voor hem gaat.
3 0
Kokakola
Haha wat een onzin.
1 0
Lagasj
Linzen soep.
1 0
ram
Ja... lekker weer naar Real... Lijkt me verstandig. Ajax is gewoon de perfecte stap voor deze jongen.

Al denk ik zelfs dat Ajax iets te hoog gegrepen is voor hem dus ik houd mijn hart vast als we hem halen. Ik heb het idee dat hij niet opgewassen zal zijn tegen de écht sterke tegenstand in Europa.
4 0
wladimir
Als Odegaard een legend wil worden zal hij een paar jaar in Amsterdam door moeten brengen.
0 0
DonAdam
Volgens mij keek Bryan de andere kant uit toen Oedegaard de 1-0 voor Groningen inleidde door dom balverlies aan de rand van het strafschopgebied. Bij Real of Bayern zit je het hele seizoen op de tribune als je dat twee keer doet, en laat Oedegaard dat soort momenten vaker hebben gehad dit seizoen.
3 0
Babayaka
Hmmm en jij bent blijkbaar vergeten dat de jong lekker door zijn eigen 16meter dribbelt en ook best vaak daar de bal verspeelde .
Oa. Tegen bayrn.?

Toch gaat ir naar barca.
0 -2
Indy
Drie jaar geleden wees Ødegaard Ajax af omdat hij dacht nog beter te kunnen. Dat was een duidelijke fout, want hij had erbij kunnen zijn afgelopen seizoen. In plaats van in Europa naam te maken speelde hij z'n potjes bij Vitesse.
Nu krijgt Ødegaard een herkansing. Maar gezien het feit dat veruit de meeste mensen niets (willen) leren en dus steeds dezelfde fouten maken, verwacht ik een herhaling van de geschiedenis,.
6 0
JesperOlsen74
Mooi verwoord. Zo is het maar net.
Als hij van de vorige keer niets geleerd heeft, leert hij niet van zijn fouten en is het maar beter dat hij voor een andere club kiest.
Alleen als je leert van je fouten, wordt je beter en dat is wat Ajax nastreeft: het allerbeste!
1 0
SilverHaze
Haha zo met je eens. Mensen schatten zichzelf eerder te hoog in. Slutsky lult ook maar wat. Je leert bij Ajax juist elke wedstrijd te winnen en met die druk omgaan. Nooit tegenstanders onderschatten, want ook in de eredivisie kun je maar zo verliezen. Odegaard heeft nog heel veel te leren. Zie hem heel graag komen.
0 0
Frank1978
Nou, zijn komst kunnen we dan wel vergeten, want de grote Bryan Linssen raadt hem een overstap naar AJAX af.
1 0
MankeNelis
Ajax heeft een reeks CL wedstrijden in de aanbieding of snapt prustsi Linssen dat niet? En dan, het was FC Groningen met alle respect, die niet zo best voor de dag kwamen gisteren. Zag er verdedigend niet al te best uit.
1 0
Van Reenen
Met hoeveel heeft Vitesse ook weer verloren van Ajax? Dat cluppie uit Arnhem dat elke wedstrijd een waanzinnige tegenstand kreeg. O ja, na Ajax van wellicht nog een club.
Ja, het afgelopen seizoen heeft hij waanzinnig veel geleerd bij dat cluppie. En in Spanje heeft RM alleen tegenstand van Barça, Atletico Madrid en voor de rest speelt hij tegen cluppies die minder zijn dan Ajax en soms PSV.
0 0
GdlT
Terugkerend verhaal. De betere spelers vooral naar het buitenland jagen en vervolgens klagen dat de eredivisie van een laag niveau is. Is al jaren zo, liever aan buitenlandse clubs verkopen dan aan andere clubs in de eredivisie. Vervolgens klagen dat AJAX en PSV spelers uit het buitenland halen.

Afgelopen week las ik nog dat het niveau op de training bij AJAX veel hoger is dan wat ze in de Nederlandse competitie tegenkomen. Misschien dat een speler als Odegaard op trainingen bij AJAX veel kan leren.
Dit in tegenstelling tot Linssen, die gaat er na de eerste training gefrustreerd af omdat het een te hoog niveau voor hem is ;-)
4 0
trainerdv
Kijk, eindelijk eens iemand die het snapt. Van die 30-50 uur sport per week, is maar 1.5 uur de wedstrijd.... Waarom denk je dat Ajax 80% van haar wedstrijden wint, Einstein Slutsky? Omdat we supergoed getraind zijn, beter dan de rest.. Als hij de stap aan had gedurfd een paar jaar geleden,had hij afgelopen siezoen Real van de mat geveegd. Nu heeft hij bij Vitesse lopen kutten.
0 0
Willem410
Gaat gewoon naar Ajax komen let maar op.
Ik zie Ajax tot 30 miljoen gaan om deze speler te krijgen en dat zal met al het geld wat we hebben gewoon een top investering zijn.
Met het talent en de kwaliteiten die deze jongen bezit weet je bijna zeker dat je het geld niet weggooit en later weer terug krijgt.
Dat Ajax een hele grote kans heeft komt omdat ik niet zomaar een andere Europese club zoveel geld voor hem zie neerleggen, deze clubs willen zekerheid en voor hun is het uiteindelijk maar een speler die het bij een onbekend subtoppertje in Nederland heeft laten zien.
Alleen als Real hem echt kosten wat het kost wil behouden of hij zelf echt niet na Ajax wil dan maak je geen kans, dat laatste geloof ik niet.
In alles hoor je dat hij Ajax een fantastische club vind.
0 0
PJSM
Natuurlijk zegt hij dat. Ook hij wil Ajax niet nog sterker maken. Hij weet ook wel dat Ajax het perfecte team is voor Odegaard. Waar hij zal uitgroeien tot een ware held.
0 0
De Meer 020
BIj Real Madrid gaat hij helemaal niet spelen. Gister speelde hij goed maar ook weer niet buitenaards. Kreeg ongelooflijk veel ballen aangespeeld. Deed daar veel goede dingen mee maar ook heel veel slechte. Komt nog steeds kracht en explosiviteit tekort in de dribbel waardoor hij weinig echt weg is van zijn man. Wegdraaien gaat hem beter af. Vind ook dat hij vaak te lang wacht met de steekbal waardoor het momentum weg of net iets te zacht zodat de speler moet inhouden. Die pass op Matavz was dan wel weer klasse. Zijn voorzet is van een zeer hoog niveau. Zowel Ziyech als Tadic zijn echt nog een stuk beter. Ze zijn ouder maar op het moment dat je word gekocht moet je er staan. Bij ons kan hij zeker mee, maar zal echt niet gelijk de beste zijn.
0 0
Bouke
ach Linssen wat een kneus is dat ... hij hoopte toch ook dat psv kampioen zou worden ? wat moet je nou met zijn advies ? ook vitas wil hun beste speler niet bij Ajax zien net als met Bergwijn.... laat Ajax het maar gewoon niet doen, Tadic kan prima op rechts spelen en Bande heb je ook nog en misschien blijft Neres wel ... Hakim zal wel weggaan en Linssen moet helemaal zijn mening niet geven daar zit niemand op te wachten , Odegaard kan ook voor zichzelf spreken toch ?
0 0
Ruff Rhythim
Dus omdat Odegaard het goed doet bij een subtopclubje uit de Eredivisie (met NUL ervaring op gebied van spelen van zware Europese wedstrijden) gaat ie automatisch ook wel even de pannen van het dak spelen bij Madrid in de Liga?

Sure...
0 0
Bramzel
Dit dachten ze met Ziyech ook en die is ook flink gegroeid bij Ajax.
0 0
Stamhoofd
Hij moet eerst een van de beste spelers worden in deze competitie, en dat is hij nog niet. Dus daar kan hij zeker nog stappen in maken! Europees voetbal!
0 0
Ajaxxxisdebeste
Mening van een kakkerlak in rattenkleding... niks waard dus
3 -1
Jelephi
Bryan wie
2 0
Duif63
Wat een lul die Linssen. Ajax is Real ruimschoots voorbij dit seizoen. Voor volgend jaar gaat Real 100'en miljoenen spenderen aan nieuwe spelers. Dan krijgt een jeugdspeler als Ödegaard echt geen kansen
3 -1
Milanajax
Linssen is een kakkerlak. Heeft al meerdere malen aangegeven dat hij zichzelf wel bij feyenoord ziet spelen. Dit is puur zieltjes winnen.
5 0
Schip
Odegaard gaat niet spelen klaar. Voor zijn positie eisen de fans een absolute crack. Geen belofte. Die willen een Odegaard pas in het elftal hebben als hij bij een club als Ajax doorbreekt en twee jaar lang heerst, ook in Europa. Dan pas heeft hij de status. Of hij moet zoals Maduro zegt in de Spaanse liga spelen en daar uitblinken.

Maar bij Ajax speel je CL. En als je niet kunt zien wat Ajax aantrekkelijk maakt met zijn speelwijze, cultuur, uitstraling in Europa en wat dit met jouw status en ontwikkeling als speler doet, flikker dan gewoon op.

Maar dit soort domme praatjes van Linssen zijn zo gefrustreerd.
4 0
Radie125
Odegaard heeft 3 jaar geleden zijn kans gehad om voor Ajax te spelen maar dit verwende knulletje dacht het te gaan maken bij het grote geld. Move met die gast.
1 -7
Ajaxbrl
Linsen ook al aan de drank?
2 0
AFCA1510
Voel je aan je brein, al dat koppen.
0 0
Hagmag
Allemaal gelul, hebben geen zin om tegen hem te spelen en gunnen Ajax kennelijk niets. Daarnaast moet die Linsen eerst eens nadenken voordat hij wat zegt, met z'n niveautje hoger.
3 0
ETM
Linssen bedoeld t gewoon als compliment tov Odegaard. Lijkt me overigens een prima kerel.

Ik denk dat al helemaal nu Real geen plek is voor talent. Die gaan voor eerherstel in de vorm van grote namen.

Overigens wel prettig van Odegaard dat hij hardop zegt geen 20miljoen waard te zijn en dat bedragen in het voetbal gewoon zot zijn.
Ik denk dat hij bij Ajax een hoop kan leren en zou niet weten waarom t geen goede stap voor hem zou zijn. Maar een beetje zoals bij Bergwijn vind ik het vanuit Ajax gezien een lastige als je echt 20plus zou moeten betalen, want je hebt het hier imo nog altijd over ruwe talenten die hoogts waarschijnlijk ook niet al te lang zullen blijven..
4 0
neutraaltje
nuchtere man die odegaard en hij heeft zo gelijk.
de bedragen in de sport kunnen belachelijk zijn,, geen ene mensch is is 20 miljoen waard..
laat staan 70 of meer.
1 -2
ajaxxcied4life
Enfin, men gaat nu allerlei tactieken inzetten om Ajax niet nog sterker te krijgen. Indien Ödegaard niet naar Ajax verkast zal hij bij een club als Valencia, AC Milan terechtkomen. Speelt hij vrijwel zeker sowieso geen Champions League. Om in de lijn van Linssen te blijven hebben De Jong, de Ligt en van de Beek er dus ook helemaal niets aan gehad om bij Ajax te blijven. Opmerkelijk domme redenatie.
3 0
SoNick
Wel fijn dat we na dit jaar weer kunnen zeggen: welk hoger niveau?
1 0
Ajaxbrl
Spurs of Liverpool? XD
0 0
Yeshyeshyall
Gezien zijn leeftijd en huidige ervaring en niveau zou het qua carierre planning denk ik niet een heel gek idee zijn. Om nu aan te sluiten bij bv Real lijkt me niet slim. Hij zal best goed genoeg zijn maar twee slechtere wedstrijden en je zit op de tribune en niemand weet meer wie Odegaard is. Kun je misschien beter keertje kampioen in NL worden en presteren in Europa en dan als iets meer gearriveerde speler binnenkomen zoals de Ligt en de Jong nu.
0 0
Toon meer reacties