[Update] Denswil en Rits hebben nieuwe trainer

GinoHaverkamp, 24-05-2019 om 15:05, 3735 views, Club Brugge |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij het Club Brugge van Stefano Denswil en Mats Rits staat komend seizoen een nieuwe trainer voor de groep. Het contract van Ivan Leko, tijdens het huidige seizoen nog degene die voor de groep staat, loopt na het seizoen af en die wordt niet verlengd.

Samen met Leko gaan ook assistent-trainers Rudi Cossey en Edward Still niet verder bij Club Brugge, terwijl keeperstrainer Tomislav Rogic en video-analist Nicolas Still hen eveneens volgen. Leko nam de vier personeelsleden mee bij zijn komst naar Brugge, maar automatisch zit hun dienstverband er ook op.

Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge, geeft aan dat hij ondanks het scheiden van de wegen toch blij is met de werkzaamheden van Leko. Wie de preses aan zal gaan stellen om de komende jaren voor de groep te staan, is nog niet bekend.

Update - 15.05 uur (24 mei 2019) - Denswil en Rits hebben nieuwe trainer

Club Brugge heeft een nieuwe trainer gevonden voor het volgende seizoen, meldt de club op haar eigen website. Philippe Clement maakt de gevoelige overstap van KRC Genk naar het Club Brugge van oud-Ajacieden Stefano Denswil en Mats Rits. Clement, 45 jaar oud, werd het voorbije seizoen landskampioen met KRC Genk.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
glob
Denswill?? NL jongen!! Ajax??
0 0