Van der Hart stapt over naar Lech Poznan

BVeenstra, 20-05-2019 om 13:25, 3199 views, Lech Poznan |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Mickey van der Hart maakt de overstap naar Lech Poznan. Na zijn vertrek bij Ajax stond de goalie vier seizoenen onder contract bij PEC Zwolle.

De Poolse club heeft de komst van Van der Hart met een rebus bekendgemaakt via Twitter. Op dit moment wordt de doelman uit Amstelveen medisch gekeurd bij de Poolse club, die zevende staat in de Poolse Ekstraklasa. Van der Hart tekent daarna een contract voor drie jaar bij Lech Poznan.

Van der Hart speelde tussen 2007 en 2012 in de jeugdopleiding van Ajax. Daarna werd hij door toenmalig hoofdtrainer Frank de Boer overgeheveld naar de A-selectie. Van der Hart maakte zijn officiële debuut voor Ajax in een bekerwedstrijd tegen ASWH (oktober 2013, 1-4 zege). Bij die ene wedstrijd zou het uiteindelijk blijven.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAsphere
Dit is een vrij grote club in Polen met een ontzettend fanatieke aanhang. Zullen waarschijnlijk niet Europa ingaan aangezien ze 7de staan, maar Mickey zal ongetwijfeld een paar heksenketels gaan ervaren. Ik zie ze volgend jaar wel meedoen voor de Europese tickets, dus dit kan een mooie stap voor hem zijn, indien hij als eerste keeper gehaald is.
0 0
Ajacied33
Denk dat Lech Poznan bij veel jongens op hun wishlist heeft gestaan... Maar serieus, leuk toch voor hem. Geen hoogstaande competitie, maar wel ff weer iets anders. Nieuw avontuur
1 0
Robeerke
Creatief social media team daar, leuk bedacht
1 0
Tomajax1990
Goede competitie, schitterend land, goed betaald. Goede stap voor zijn carri├Ęre.
4 -3
SPLNDD
Polen is zeker een schitterend land ja.
1 -2
Sommelier
Heerlijk dat sarcasme!
1 -2