Vertonghen voelt zich 'oké' en bedankt fans

NielsOpdam, 01-05-2019 om 20:10, 5808 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jan Vertonghen voelt zich 'oké' en bedankt de fans van zowel Ajax als Tottenham Hotspur voor de positieve berichten. Dat schrijft de Belgische oud-Ajacied op Twitter. Ook de Spurs hebben een update gegeven over de blessure van de verdediger.

Dinsdagavond raakte Vertonghen geblesseerd aan zijn hoofd, nadat hij tegen het achterhoofd van Toby Alderweireld aan kopte. Hij moest het veld verlaten en dat vindt Vertonghen uiteraard jammer. 'Dit was niet de manier waarop ik hoopte dat de wedstrijd zou verlopen. Ik voel me vandaag oké. Mijn dank gaat uit naar supporters aan beide kanten voor hun positieve berichten.'

Het is nog niet duidelijk of de Belgische verdediger volgende week woensdag aanwezig is tijdens de return in Amsterdam. Tottenham laat via de officiële kanalen weten dat de medische staf nader onderzoek heeft gedaan. Er was daarbij niet te merken dat Vertonghen nog last had van de botsing. De Belg bezoekt donderdag wel een neuroloog, die gespecialiseerd is in de behandeling van topsporters.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Raar dattie 'niks' heeft... Waar kwam al dat bloed vandaan van dan? Gebroken neus? Interne bloeding? Hij moest overgeven en was niet meer helder. Ik zou heel goed uitkijken als ik hunnie was.
0 0
kaashaas
Held kom terug..
0 0
BrandjeXL
Wellicht iets te voorbarig want hij schijnt morgen toch naar de neuroloog te gaan volgens Telegraaf
1 0
OpaVerteld
Verbaast me niks. Ik schrok echt van de manier hoe hij wankelend en door twee man ondersteund van het veld ging na eerst zijn rentree gemaakt te hebben.
Denk echt dat hij een flinke hersenschudding heeft opgelopen.
Zie hem in de return niet meedoen.
0 -1
Markopantelic007
Prachtig hoe hij werd toegezongen door het Ajax vak. Overigens de enige plek waar geluid vandaan kwam in die fase van de wedstrijd :)
3 0