'Kluivert loopt blessure op; goede reeks in gevaar'

JesseTH, 30-04-2019 om 18:05, 6357 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Justin Kluivert kan tijdens de volgende wedstrijd van AS Roma mogelijk niet meedoen. Voetbal International weet dat de oud-Ajacied afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Cagliari een dijbeenblessure opliep en daarmee lijkt een goede reeks doorbroken te worden.

Claudio Ranieri, trainer van AS Roma, doet sinds zijn aantrede namelijk vaak een beroep op Kluivert. De oefenmeester staat inmiddels acht wedstrijden aan het roer bij de club uit Rome en daarbij mocht Kluivert zevenmaal opdraven. Scoren deed hij in die wedstrijden nog niet, maar wel gaf hij drie assists. Ook afgelopen weekend was de Nederlander nog de aangever bij een goal.

Komende zondag speelt AS Roma een uitduel tegen Genoa, de nummer zestien van de Italiaanse Serie A. De Romeinen zelf zijn nog verwikkeld in een strijd om Europees voetbal, waarbij het momenteel de vijfde plaats in handen heeft. Die plek geeft recht op deelname aan de groepsfase van de Europa League.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kaashaas
TADIC!!!! WAT EEN VERADEMING !! Ben die spaghetti vreter nog dankbaar!!
0 0
Boerrigter
Heb hem niet of nauwelijks gemist sinds ie weg is maar gisteren hadden we hem tweede helft denk ik goed kunnen gebruiken. Ziyech naar het middenveld, meer creativiteit daar én een steekpass om Justin snel weg te sturen in de omschakeling
1 0
Dolberg25
Wat zal die een spijt hebben, haha.
0 0
Pheadrus
Jongens, niet zo negatief doen. Net als jij en ik heeft Justin het volste recht om zijn eigen keuzes te maken, ook al zijn die "onverstandig". Het is zijn leven.

Wie van jullie heeft altijd alleen maar verstandige keuzes gemaakt? Ik zeker niet.
2 -2
3*stars*3
Fuck hem.
3 -5
Bensco
Niks meer aan toe te voegen ;)
0 0
Bensco
Niks meer aan toe te voegen ;)
0 0
steesz34
Je had in je vader's voetsporen kunnen treden, maar waar jij een raam dichtsloeg, opende Tadic deuren voor ons. Sterkte en veel kijkplezier vanavond.
5 -2
kaashaas
Wie?
4 -8
Leviathan
De zoon van een held die Ajax de laatste CL bezorgde.
1 0