Bergsma: 'Wil volgend jaar gewoon Eredivisie spelen'

ArthurV, 27-04-2019 om 15:40, 14324 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Afgelopen zomer maakte Leon Bergsma, na kampioen te zijn geworden met Jong Ajax, de overstap naar AZ. De transfer naar Alkmaar is echter nog niet geworden wat hij ervan gehoopt had. Ook in het AFAS Stadion maakt de verdediger vooral zijn minuten in de Keuken Kampioen Divisie, maar nu bij Jong AZ.

'Of ik klaar ben met dit niveau? Ja, als ik eerlijk moet zijn ben ik dat en wil ik graag volgend jaar gewoon in de Eredivisie gaan spelen', is Bergsma duidelijk over zijn ambities in gesprek met FOX Sports. 'Het liefst gewoon in het eerste van AZ, want daar ben ik voor gekomen.'

Bergsma baalt ervan nog weinig te hebben gespeeld op het hoogste niveau. 'Ik zit er natuurlijk wel vaak op de bank, maar dan krijg ik ook weinig invalbeurten. Het trainingsniveau is wel goed, maar je wil gewoon echt die minuten gaan maken in de Eredivisie. Het liefst bij AZ, maar als dat niet zo is gaan we om de tafel.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Postmus
Ondenkbaar dat deze jongen niet in het eerste van AZ is opgenomen en een ene Hatzidiakos wel. Laatsgenoemde bakte in de jeugd van Ajax er al niks van en bij AZ evenmin, maar wordt wel steevast opgenomen in het eerste.
1 -1
Venta
Ook té snel weggegaan. Vertrouw er nou maar gewoon op dat ze bij Ajax weten waar ze over praten. Als je uiteindelijk het eerste toch niet haalt, kan je alsnog weggaan.
0 -5
JesseMKB33
Waar heb je het over? Ajax heeft hem transfervrij laten gaan omdat ze het niet in hem zagen zitten.
3 0