Koster over PSV-thuis: 'Net zo belangrijk als bekerfinale'

JesseTH, 25-04-2019 om 18:55, 5535 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Adrie Koster is van de plan de thuiswedstrijd tegen PSV net zo serieus te benaderen als de bekerfinale tegen Ajax volgende week. Beide ontmoetingen zijn van belang in het behalen van play-offs en daarom maakt de oefenmeester geen onderscheid.

'Het is een mooie week, maar het is voor ons belangrijk om te kijken of we deel kunnen nemen aan de play-offs', trapt Koster af voor de camera van FOX Sports. 'Daar hebben we twee mogelijkheden voor. Dat kan via de bekerfinale, maar de stand op de ranglijst is in deze ook belangrijk. Dit (Willem II - PSV, red.) is net zo belangrijk en de bekerfinale is pas volgende week.'

Voor de spelers van Willem II geldt dat een schorsing opgelopen tegen PSV meegaat naar de bekerfinale. 'Wat dat betreft zal ik ze wel moeten waarschuwen, maar als ze geconcentreerd zijn en het duel goed aangaan, verwacht ik geen problemen', aldus Koster, die ook nog kort ingaat op de fysieke gesteldheid van zijn team. 'Een aantal spelers is niet topfit en dan komt het wel goed uit dat we dit weekend niet hoeven te spelen.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Francisco81
Was te zien adrie. Maar ja ben er nmiddels wel aan gewend dat alle ploegen tegen Ajax 120 procent geven en niet het zelfde tegen psv en feyenoord. Dat soort dingen horen er nou eenmaal bij als je de gootste en meest gehate club van het land bent. Des te mooier is het als we kampioen worden
1 0
Boer Gijs
Hahaha dat hebben we gezien Adrie
1 0
Inhartennieren
PSV doet het gewoon goed
Het wordt 0-6
0 -4
Pierre Heno
PSV is niet goed maar Willem 2 is een grote verschrikking. Met dit voetbal moet je er toch niet aan denken dat Willem 2 Europa in zou mogen? daar gaat je UEFA coëfficiënt die Ajax als enige heeft weten op te bouwen. Clubjes als Willem 2 dienen een EL voorronde verbod opgelegd te krijgen door de KNVB.
4 0
Inhartennieren
Waarom denken wij nou toch altijd dat PSV niks is.
Lul nou eens niet zo dom.
Je moet gewoon eerlijk zijn dat ze gewoon altijd goed georganiseerd staan.
PSV is dit seizoen nog niet een keer door de ondergrens gegaan.
Sussen de tegenstander in slaap, en slaan in de counter toe.
Het is lelijk maar ze winnen gewoon bijna altijd
Ajax is helaas wel diverse keren door de ondergrens gegaan.
Ik moet er niet aan denken dat Blind of De Ligt geblesseerd raken.
Je zag zaterdag dat wanneer er achter gewisseld wordt, het gelijk paniek is.
0 -2
Pierre Heno
Welja...0-3... ze hoeven er nog ´s helemaal niks voor te doen ook want Willem 2 helpt wat graag mee. Je ziet hier 100% de tactische hand van Adrie Koster: "jongens PSV is mijn cluppie en net als wij ook een Brabantse club....dus laat hunnie de punten maar...geen enkel risico nemen nu ja?! ..denk aan de bekerfinale...dàt is het moment om te gaan beuken!!!"
0 0
Noxin
Al die Brabantse clubs hebben een onderlinge rivaliteit, dus dat ze het tegen elkaar laten lopen zie ik niet gebeuren. Willem II heeft het een tijdje leuk gedaan, maar is geen wonderploeg. Zoals ze vandaag zijn weggespeeld tegen PSV, werden ze dat nog meer tegen ons.
0 0
Pierre Heno
AZ thuis tegen PSV wordt precies zo'n zelfde potje: PSV pakt daar gewoon simpel een 0-3 mee. En John van der Brom snapt er na afloop natuurlijk weer niets van hoe dat kon gebeuren want ze wilden hun winst op Ajax toch extra kleur geven door nu ook van PSV te winnen. Maar ja John...... daarvoor dien je toch ècht over enige tactische vermogens te beschikken. En laat dàt nu precies jouw grote probleem zijn!
2 0
SamW
Is het niet zo dat de nummer vier geen play-offs hoeft te spelen als de bekerwinnaar ook kampioen wordt? In dat geval heeft AZ er alle belang bij dat PSV niet van hen wint.
0 0
Pierre Heno
Ach wat een geOH toch weer allemaal.Feitelijk zegt hij al dat ze niet vol zullen willen gaan om schorsingen m.b.t. de bekerfinale te vermijden. Hij weert dat Ajax na die bekerfinale misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen moet spelen en dat ze dan geen blessures kunnen gebruiken. Oftewel Willem 2 gaat vol de beuk er in gooien in de wetenschap dat de Ajax spelers wel bakzeil zullen halen. Dat wordt de manier waarop ze die bekerfinale willen gaan winnen. Zet beter maar een veredeld B-team in dat er fysiek óók vól bij Willem 2 inkleunt. En dan ook winnen die pot!!
0 0
Inhartennieren
Al die koekenbakkers die hier altijd roepen dat PSV er niks van kan.
Kijk maar uit anders wordt het een monsterscore.
Kut pisvee
1 0
Duif63
Willem 2 doet er dus helemaal niks aan. Koster bedankt.
1 0
Pierre Heno
Adrie Koster is oud speler van PSV en wil geen enkel risico op een schorsing van een van zijn basisspelers voor de KNVB bekerfinale.....dan is 1 plus 1 als snel 3 punten voor PSV. En wat is die Anita slecht zeg!!! Ze gaan nu in de 2e helft pas in hun normale opstelling spelen!! Ook zo'n tactisch onbenul die Koster!
0 0
Bonno1978
Leuke kerel. Maar om nu altijd als Koster te leven...
0 -1
sucre
Uitwedstrijd tegen PSV???????
0 0
insectenverdelg
Ja t schijnt in Brabant te zijn. Dat vinden ze bij AS een uitwedstrijd :)
1 0
Jordaan
Kom op Adri jij hebt ook een Ajax hart
5 -3
Duif63
Mja, maar hij heeft jarenlang bij PSV gespeeld en er zelfs het Ned 11tal gehaald
0 0
AmSTERdamzuid
Soms zijn statistieken overbodig hehe
0 0