Gescheurde kruisband betekent einde seizoen Hendriks

StijnDoornhof, 24-04-2019 om 12:35, 5708 views, Cambuur.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Sam Hendriks heeft maandag tijdens de wedstrijd tegen FC Den Bosch zijn kruisband gescheurd. De spits van SC Cambuur zal daarom de rest van het seizoen uitvallen en zijn club niet kunnen helpen bij een eventuele terugkeer naar de Eredivisie.

Dinsdagochtend kwam Cambuur op de clubsite naar buiten met het nieuws dat na onderzoek is gebleken dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd en dat betekent einde seizoen voor Hendriks en mogelijkerwijs zal de 24-jarige spits zelfs het begin van volgend seizoen missen. Na de thuiszege op FC Den Bosch (2-0) heeft de nummer acht van de Keuken Kampioen Divisie nog zicht op de play-offs.

Sam Hendriks wordt verhuurd aan SC Cambuur door het Belgische Oud-Heverlee Leuven. Hendriks speelde tot 2016 in de Ajax-jeugd waar hij uiteindelijk niet wist te slagen. Hij speelde in 2015 één wedstrijd tegen Vitesse in het eerste elftal van Ajax, waarin hij goed was voor een assist tijdens een invalbeurt. Daarna kwam hij via Go Ahead Eagles en Leuven terecht bij SC Cambuur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Lullig voor Hendriks maar aangezien alleen het begin vd kop te lezen is voor je het artikel openklikt, vreesde ik even voor een Ajacied..

Succes Sam!
0 0
trodat4030
Dat zal niet bij voetbalnieuws staan maar bij hoofdnieuws of eventueel bij bijzaken (als het bijv een Jong Ajaxspeler betreft).
0 0