'Van der Sar ideale man om samen te werken met Solskjaer'

JesseTH, 21-04-2019 om 17:25, 5727 views, The Mirror |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Stan Collymore, voormalig speler van onder andere Liverpool en Aston Villa, gelooft dat Manchester United er goed aan zou doen om Edwin van der Sar aan te club te binden. De oud-aanvaller looft de bedrijfsvoering van Ajax en denkt dat de Engelse club daar een voorbeeld aan kan nemen.

'Er is één belangrijke verandering die ik zou maken als ik in de schoenen van Woodward (algemeen directeur Manchester United, red.) zou staan', spreekt Collymore in een interview met The Mirror. 'Edwin van der Sar zou de ideale man zijn om binnen te komen en in de rol van technisch directeur samen te werken met Solskjaer.'

'Net als de Noor kent ook Van der Sar United goed en bij Ajax heeft hij aangetoond een uitstekende algemeen directeur te zijn', vervolgt de oud-voetballer zijn verhaal. 'Ik hou van de manier waarop Ajax oud-spelers aan zich bindt. Het is iets wat onze clubs niet erg goed doen. De club is krachtiger geworden door de aanwezigheid van ex-spelers en Van der Sar zou met gemak zijn kwaliteiten terug kunnen brengen naar United.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hans Kraay Jr.
Nu snap ik waarom MU zo naar de klote is.

Als ze denken dat een algemeen directeur ook gelijk een goede technisch directeur maakt, gaat het in een rap tempo achteruit met je club.
1 0
Simpelishetmoeilijkst
Is helaas een rotclub geworden, heeft weinig mt voetbal meer te maken daar.
2 0
DarkDefender
Ik snap hem wel, slecht beleid kost sommige clubs zo enorm veel geld. United heeft echt honderden miljoenen verkwanseld
1 0
Eastwood
Het is ook zo moeilijk om zelf goede mensen uit eigen gelederen naar voren te schuiven voor die Engelsen. Alles moet van het vaste land komen.
6 0
amthree
Rot op met die kut engelsen, die gasten verpesten alles voor ons met hun geld. Edwin blijft hij ons!!!
6 0
mgtow
Piss off mate. Edwin is ours.
2 0