'Ronaldo woedend op ploeggenoten na verlies tegen Ajax'

GinoHaverkamp, 19-04-2019 om 12:10, 14315 views, La Gazzetta dello Sport; La Repubblica; Il Corriere della Sera |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het is hommeles bij Juventus. Cristiano Ronaldo is namelijk woedend en schijnt te willen vertrekken bij Juventus. Italiaanse media, waaronder La Repubblica en Il Corriere della Sera, melden dat.

De Portugees heeft al vijf Champions League-bekers gewonnen en is naar Turijn gehaald om dat ook bij Juventus te bewerkstelligen. Door het verlies bij Ajax in de kwartfinale staat de wereldster echter voor het eerst sinds 2010 niet in de halve finale van het miljardenbal. Ronaldo zou volgens Italiaanse kranten woedend gereageerd hebben op de uitschakeling van zijn club.

Onder meer zijn ploeggenoten moeten het ontgelden bij de aanvaller. Volgens Ronaldo hebben ze niet de 'mentale capaciteit' om succesvol te zijn in de Champions League. Trainer Massimiliano Allegri krijgt volgens de verscheidene media ook kritiek van de sterspeler. In de ogen van Ronaldo zou de Italiaan zijn ploeg niet aanvallend genoeg laten spelen en ook de beslissing om João Cancelo te passeren afgelopen dinsdag is niet in goede aarde gevallen bij de Portugees, die zou azen op een vertrek bij Juventus.

Of de tirade van Ronaldo ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, is onbekend. Italiaanse media beweren van wel, maar vanuit direct betrokken partijen is niks gecommuniceerd.

Deze week op Ajax Showtime: de Onze Trots met Diederik Ebbinge, bekend als directeur Anton uit De Luizenmoeder. Lees zijn verhaal, met mooie anekdotes over Klaas Nuninga, Frenkie de Jong, Louis van Gaal en Juf Ank hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Venta
Hij is welkom bij Ajax. Voor de shirt verkoop vooral. Maar ook een solide stand-in voor als Neres geblesseerd is of rust nodig heeft.
1 0
Simon1
Je wordt ouder, het wilt allemaal wat minder en dan moeten accepteren dat je hoogtijdagen voorbij zijn. Voor iemand zo ijdel als Ronaldo kan ik me voorstellen dat dit gepaard gaat met dit soort taferelen. Hij en Messi zijn niet langer king of the hill.
0 0
Rdk1983
Als ze winnen is hij de beste, en als ze verliezen ligt t aan anderen. Matig hoor..
0 0
Stroeve
Zou een beetje vergelijkbaar zijn met de komst van Laudrup destijds. Kom maar naar Ajox.
0 0
mercurius3
Je kan Ronaldo niet verwijten dat ie is zoals ie is. Hij is geboren met een fantastisch talent en hij ziet er beter uit dan bijna iedere man. Als hij op straat zou lopen, zouden sowieso al alle ogen op hem gericht zijn. Nu dat ie de beste voetballer ter wereld is en beroemd, helemaal. Het zou onmenselijk zijn als hij niet narcistisch was geworden. De omgeving maakt een narcist.
1 -7
JCr14
Hij is niet de beste.
4 0
Barra
Haha en types zoals jij voeden dat alleen maar. Die blinde verafgoding snap ik nooit, oké je kunt bewondering voor iemand hebben, maar iemand zo verafgoden is niet gezond.
3 0
wendoo9
Buiten zijn goal hebben we hem ook niet gezien. Je wordt ouder papa !! En Messie komt ook over een paar weken ook aan de beurt.
2 0
ajaxwestland09
Haha die kranten lopen lekker te stoken en proberen onrust te zaaien
0 0
MrPink
Echt lekker voor hem.
0 0
pinballmagic
Buiten zijn doelpunt hebben we Ronaldo amper gezien
Hij zat bij de Ligt in zijn kontzak
0 0
NelsonAFCA
Je bent welkom bij ons aller Ajax.
1 -2
Harrie Nak
Kom maar naar Ajax!
3 -2
Leviathan
Haha zou wat zijn. Tadic Ronaldo Neres
2 0
DMDTagz
Even bij Ajax zijn carrière afsluiten, onder het mom van: Sportieve verbetering.
0 0
uefasucks
Haha, heerlijk om te lezen dat Ajax de verstering bij Juventus er in heeft gebracht.
Ultime wraak op doping ´96
6 0
Meso
Kom naar Ajax, if you can't beat them, join them!
1 -1
Ajacied33
Ik denk dat hij een open sollicitatie doet om bij ons te komen voetballen. Als je de CL wilt winnen Cristiano, je bent welkom na de zomer...
1 -1
Stamhoofd
Hoe goed hij ook is, ik denk dat zo'n sterspeler het hele team ontregeld. Daar moet je niet aan beginnen.
1 0
Leviathan
En toch hoor je alleen maar dat hij elk team alleen maar motiveert
0 0
DanverAFCA
liever niet, wat een kneus is dat man. nu ga ik reactie krijgen dat ik jaloers ben, maar hij vind zichzelf veel te goed. gewoon irritant
4 0
uefasucks
Lijkt mij heerlijk als hij dat zou willen en Marcie niet.
0 0
De Stift
Yo Ronnie: we zoeken nog een back up voor Neres volgend seizoen. Met al je ervaring kan je vast een belangrijke bijdrage leveren in onze kleedkamer!
7 0
behangdelul
Ik wacht even tot Valentijn Driessen dit bevestigd, dan geloof ik pas dat het waar is.
0 0
GrandMasterFlex
Tja hij had ook bij ons kunnen spelen hehe. Je ziet hem denken op de foto
3 -1
433metdepuntnaarlinks
Onzin natuurlijk, dit is weer een makkelijk scorend verhaal voor de naieve lezers. Hij zal zeker kwaad zijn, hij zal zeker eisen dat er verjongd wordt of dat er wat meer strijd of voetbal bij komt maar hij ligt echt niet te janken om gelijk naar PSG te vertrekken.
1 -1
insectenverdelg
Waar ben je nou Rondo, Lulhannes!
0 0
..::Rootje::..
Dit heeft hij helemaal niet gezegd, joh.
Dat is alleen wat de Italiaanse kranten ervan maken.
1 0
PJK54
1 goal maken verder niets doen en dan de schuld bij je medespelers leggen is wel het minste wat je kan doen ik zeg dan "met één vinger naar voren wijzen is met drie naar achteren".
Ik denk dat hij weer terug gaat naar Real Madrid daar hoort hij ook thuis volgens mij.
1 0
..::Rootje::..
*twee.

Maar wat moest ie verder doen dan, volgens jou?
1 0
mgtow
Hij moet gewoon even flink op vakantie gaan in Amerika. Dan draait hij wel bij (in de nor).
1 0
Ozymandias
Wel pijnlijk dat zijn oude advocaat impliciet toegaf dat het document wat FootballLeaks naar Der Spiegel heeft gelekt echt is en dat zijn nieuwe advocaat nu beweert dat dit niet klopt.
5 -1
Ajax4proud
Hij heeft soms positieve dingen maar hij komt vaker negatief in het nieuws. Zo goed als alles is ik, vind je het gek dat vele mensen niks met Ronaldo hebben. Ik ben totaal geen Ronaldo fan vanwege zijn zieke karakter. Hij kan goed voetballen maar zijn karakter ik ik staat in de weg..
2 -1
Ozymandias
C. Ronaldo is net als LeBron James. Als zijn ploeg wint komt het volgens zijn fans door hem en als zijn ploeg verliest komt het volgens zijn fans door de rest van de ploeg. Het lijkt alsof C. Ronaldo daar zelf ook in is gaan geloven. Hij is een fenomenale doelpuntenmaker (misschien wel de beste doelpuntenmaker ooit) maar hij hoort zeker niet bij de beste tien spelers in de historie van de sport. Het is (in mijn ogen) absurd dat sommige mensen denken dat hij de beste ooit is. Die hebben dan echt heel veel spelers (inclusief bepaalde spelers deze eeuw) niet zien spelen.
8 -6
Ruff Rhythim
Niet de beste ooit, maar als je beweert dat hij niet tot de top10 beste spelers aller tijden behoort heb je er verdomd weinig kijk op.
2 -1
Ozymandias
Mensen die denken dat hij daar wel bij hoort laten zich veel te veel leiden door zijn statistieken. C. Ronaldo is niet eens de beste Portugese voetballer ooit. Dat is namelijk (in mijn ogen) zonder enige twijfel Eusébio.
4 -1
Liam
Hij is de Rafael Nadal van het voetballen. De echte liefhebbers zien honderd keer liever Federer (Messi) en hielden van jongens als McEnroe, Sampras.
Nadal heeft ook veel respect afgedwongen door zijn tomeloze inzet en dedicatie. Dat is bij Ronaldo hetzelfde. Het is echter heel veel gebaseerd op kracht en doorzettingsvermogen. Toch minder voor de verfijnde liefhebber.
Daarom ben ik het met je eens.
Natuurlijk zijn er daarnaast veel mensen die kunnen genieten van die dedicatie en hoever mensen daarmee komen. Dat is een ander verhaal.
0 0
Ozymandias
"Natuurlijk zijn er daarnaast veel mensen die kunnen genieten van die dedicatie en hoever mensen daarmee komen. Dat is een ander verhaal."

Oh laat ik duidelijk zijn, ik kan enorm van Roanldo genieten en kijk graag naar zijn wedstrijden.
0 0
Restored
Hij loopt na 300 wedstrijden nog 1 op 1 in la liga, heeft het record aan aantal records in de CL(meeste hattricks, meeste doelpunten KO fase, meeste finale goals etc etc), 5 gouden bal gewonnen, in wat voor wereld hoort hij niet in de top 10???
4 -1
Liam
Ronald hoort in mijn ogen ook niet in het rijtje van Cruijff, Pele, Maradona, Messi.
4 -2
Ozymandias
Omdat voetbal uit meer bestaat dan doelpunten maken. C. Ronaldo is misschien de beste doelpunten maker ooit maar het is makkelijk om tien (oud-)spelers aan te wijzen die betere voetballers waren.
5 -1
Erik1966
Alleen bij Le Bron klopt dat ook!
1 0
Ozymandias
Alleen in sommige periodes. Het klopte vaak niet toen hij bij de Heat samen met Wade en Bosh speelde en het klopte ook vaak niet toen hij bij Cleveland met Irving en Love speelde.
1 0
Liam
LeBron is zeker niet van het niveau Jordan, Magic of zelfs Kobe Bryant. Krachtpatser, mastodont.. dat wel.
1 0
Ozymandias
Jordan was zeker beter maar LeBron vind ik wel beter dan Bryant. Bryant zou in een één op één misschien winnen maar James is allround beter en laat de spelers om zich heen ook beter spelen. LeBron heeft het fysiek van een forward met het atletische verogen, de pass kwaliteiten en de 'handle' van een guard. Magic was geweldig maar als je het over de beste speler ooit heeft staat Kareem volgens mij boven Magic. Alleen kan je 'smalls' en 'bigs' eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Jordan is de beste 'small' ooit en Kareem is de beste 'big' ooit.
0 -1
AjaxForEverAjax
Kobe is/was completer dan LeBron. Hij was ook een ontzettend goede verdediger.
0 0
witchmaster11
Zo zie je maar al kost je 100 miljoen of 200 miljoen of 250 miljoen zonder je ploeg genoten kan je niets doen helemaal niks! dus ga maar verder janken
0 -1
Ozymandias
Zonder ploeggenoten? Hoe heeft Juventus het de afgelopen jaren in de Champions League gedaan zonder Ronaldo? Beter of slechter? Dybala is geen schim meer van de speler die hij was doordat iedereen van Juventus in dienst van Ronaldo moet spelen. Ze waren een veel beter team zonder hem maar zijn dit seizoen geheel afhankelijk van hem.
2 -1
Meso
Aan de andere kant kan je ook stellen dat Real zonder Ronaldo er ook niet bepaald beter op is geworden...en dat team is op Ronaldo na nog intact...Daar speelde ook iedereen in dienst van hem...
1 0
Liam
En dat kon je ook verwachten. Ik vond Ronaldo al tegen Atletico tegenvallen. Kijk: hij scoort natuurlijk twee kopgoals maar je zag toen ook al dat het hele team afhankelijk was gemaakt van een 34-jarige speler. Dat is natuurlijk niet slim.
2 -1
Labrador
Zomer 2017: Ajax Uitgeschakeld door Rosenborg in voorronde EL. Lente 2019: Ronaldo huilt om ploeggenoten na uitschakeling in kwartfinale CL tegen AJax. HAHAHAHA
5 0
Pleytos
Zou mij niks verbazen als hij weer terug wil naar Zidane, bij Real Madrid. Die voorzitter heeft hij helemaal niks mee, maar ik heb gelezen dat Zidane het transferbeleid volledig mag bepalen. Volgens mij vond hij dat een fantastische coach.
5 0
Liam
Kan mooi bij ons komen dan kunnen we de tweede CL op rij pakken.
5 -2
Gecko
Helemaal niets heumeu
1 -3