'Keeper Van der Hart zoekt nieuwe uitdaging'

FinnDekker, 16-04-2019 om 15:25, 4481 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mickey van der Hart, een exponent van de jeugdopleiding van Ajax, heeft nee gezegd tegen een nieuw contract bij PEC Zwolle. Dat is wat Stef de Bont van Voetbal International dinsdag bevestigt. 

De 24-jarige doelman, die sinds de komst van Jaap Stam steevast onder de lat staat, zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Het contract loopt tot de zomer van 2019. Dat betekent dat Van der Hart aankomende zomer na vier seizoenen in Zwolle transfervrij zal zijn. 

De middenmoter heeft daarmee een aardig keepersprobleem. Diederik Boer, eveneens ex-Ajacied, stopt namelijk met keepen na het einde van het huidige seizoen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Staaf78
Mijn god wat geweldig dit!
0 0
Staaf78
Fuck azijn pissende Derksen!
0 0
Staaf78
Oooh wat vet! Ajax! Mijn liefde! Oooh yes i love you!
0 0
TwoLegsAlwaysWin
Die gaat gewoon in het buitenland cashen. Heeft vast al iets in de pijplijn anders had ie bijgetekend.
0 0
talent020
ik kan me niet voorstellen dat er veel clubs op hem zitten te wachten als 1e keeper( wellicht een promovendus?) snap deze keuze van hem niet zo, ben je eindelijk 1e keeper pak je alweer je biezen.
0 0
Renevanrijswijk
Kan wel 5de keeper worden bij ons
0 0
milan-jantje
Domme jongen dit ben je eindelijk ergens vast 1e keeper ga je weg. Misschien een optie om Kotarski of El Maasch te verhuren aan PEC Zwolle volgend seizoen worden ze alleen maar beter van.
0 0
gi0vanni
Geen gek idee. Ajax heeft nu een aantal talentvolle keepers. Verhuren is beter als een jaar op de bank bij Ajax 1 als 3e keeper.
0 0
Redrum
Een nieuwe uitdaging? Probeer het eens met negen vingers!
0 0
Voetbalverstand2punt0
Ik vind dit nou echt typisch een speler voor het kaliber PEC Zwolle. Naar mijn idee genoeg talent, maar net niet genoeg voor de Nederlandse top. 1e doelman bij PEC is dan toch helemaal niet verkeerd.

Aan de andere kant, in Nederland kleeft hij wel een beetje het stempel van 'blunderaar'. Wellicht kan hij dit in het buitenland van zich af gooien. Zie hem wel keepen ergens in de middenmoot/staart Bundesliga / Ligue 1 / Serie A / Primera Division. Denk dat de fysieke Premier League te hoog gegrepen is op dit moment. Misschien ergens als tweede keeper starten.
0 0
timot1
Hoe kan je nou eerst zeggen dat hij bij een club als PEC op zijn plek zit en vervolgens zie je hem wel keepen in de beste competities van de wereld? De gemiddelde keeper in die competities is 10 keer beter dan de keepers in de Eredivisie. Op Onana na.
0 0