Mattheij: 'De motivatie bij hen net zo groot'

FinnDekker, 12-04-2019 om 18:55, 2754 views, RTV Rijnmond |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Jurgen Mattheij heeft zin in de wedstrijd tegen Ajax. De speler van Excelsior is benieuwd hoe zijn ploeg het gaat doen tegen de kwartfinalist van de Champions League. Vermoeid zullen de Amsterdammers in ieder geval niet zijn, vertelt de 25-jarige aan RTV Rijnmond.

'Iedereen heeft daar wel respect voor, ik ook. Het is knap. Op dat soort momenten hoop je dat ze winnen. Maar laten we hopen dat het dit weekend anders is', doelt Mattheij op het duel met Juventus en de clash van zaterdag in de Johan Cruijff ArenA. 'Het zijn grote uitdagingen, die moet je niet uit de weg gaan, dat is alleen maar leuk.'

Er is respect, maar geen ontzag. 'Als je tijdens de wedstrijd al bang bent, dan kun je beter niet gaan. We gaan erheen met volle moed.' Het wordt een zware klus, denkt de verdediger. 'De motivatie bij hen is net zo groot. Ze willen kampioen worden. Ze zijn het gewend en zijn professioneel genoeg, maar ik hoop dat ze moe zijn.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Ze gaan 2 bussen parkeren en er fysiek fors in met de hoop dat de Ajax spelers dan wel zullen inbinden. Oplossing: snel combinatiespel en niet te veel gebrei maar op de goal schieten zodra er ook maar een kans op een goal is. De bal hoeft niet over de doellijn gecombineerd te worden tenslotte. Nu maar hopen dat Dolberg eens het mes tussen de tanden meeneemt i.p.v. met pampertje het veld in komend.
1 0
mickey2602
In deze slotfase waarin het niet alleen gaat om iedere wedstrijd de 3 punten te halen maar tevens proberen zoveel mogelijk doelpunten te maken zou ik zeggen,laat DOlberg maar op de bank. Deze zomer of verkopen of laat hij het volgend seizoen maar weer laten zien.
0 0
Redrum
Dolberg mag wat mij betreft lekker op het bankje blijven zitten totdat hij eindelijk een keer fatsoenlijke voetbalschoenen gekocht heeft. Het is werkelijk een schande hoe vaak die gozer uitglijdt.
0 0
Redrum
Ik vind dit zeer volwassen en respectvolle woorden van deze knul.
1 0
AFCAMM
Zegt geen vreemde dingen, inderdaad.
0 0