PSV niet in paniek na verlies: 'Zat meer in'

GinoHaverkamp, 01-04-2019 om 13:30, 6582 views, NUsport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij PSV is men, ondanks de pijnlijke 3-1 nederlaag tegen Ajax, niet in paniek wat betreft de titelkansen. 'We moeten weer verder', laat verdediger en ex-Ajacied Nick Viergever weten aan NUsport.

'We zijn op dit moment zeker teleurgesteld, omdat iedereen wel aanvoelt dat er meer inzat', vervolgt Viergever. 'We moeten niet opeens rare dingen denken of roepen. We moeten de dingen blijven doen die we met elkaar hebben afgesproken. Dat hebben we tegen Ajax ook gedaan. Dat kunnen we onszelf niet verwijten.'

Teamgenoot Pablo Rosario is op basis van het veldspel van PSV. 'Ik kan onmogelijk teleurgesteld zijn als je ziet hoe we hebben gespeeld. Maar natuurlijk ben ik dat wel over het resultaat. We hebben ook tegen Ajax laten zien waar we toe in staat zijn als team. Ik denk dat we niemand iets kunnen verwijten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sluk
Hoe vaker ze in Eindhoven zeggen dat ze niet in paniek zijn, hoe meer ze hem beginnen te knijpen. In de jaren van De Boer hadden ze in de winterstop vaak een straatlengte voorsprong, maar zodra ze punten begonnen te morsen werd er met misplaatst zelfvertrouwen voor de camera gezegd dat ze zich niet druk maken en nog steeds alles in eigen hand hadden. Uiteindelijk ging het jaar in jaar uit mis. Ik zie nu dezelfde bewegingen. Iets meer zelfkennis en realisme in interviews zou ze sieren.
0 0
Stroeve
Dit is de kampioensoverwinning, is zonder twijfel mijn favoriete quote van een PSV-speler.
0 0
Freddy Al
Ik vraag me echt af of er bij PSV dan niemand is die gewoon de feiten benoemd: we hebben het goed gedaan??
Het was weer een ultiem laffe wedstrijd waar PSV meer uit had moeten halen zeker na de rode kaart, men heeft er gewoon niet veel van gemaakt en zelfs dat zet niet aan tot nadenken.

Helaas , dat is eigenlijk ongelofelijk triest voor het Nederlands voetbal en eigenlijk helemaal in tegenstrijd met onze voetbaltraditie.
Als Ajax geen kampioen wordt vind ik dat heel erg teleurstellend maar als ze het op de PSV manier wel zouden worden vind ik dat onvergefelijk.
0 0
jollie18
Er is idd nog niks aan de hand voor PSV. Ajax weet toch niet toe slaan wanneer het kan. En PSV heeft wel vaker 2 punten voor gestaan en nog steeds heeft Ajax PSV niet achter haalt.
0 0
PetrusKeizer
Dit citaatje mogen ze aan t eind van de competitie nog ff herhalen: PSV na de laatste competitiewedstrijd: "er zat meer in". Goed onthouden, hoor!!
0 0
Chrismokum020
Of die eierdoppen snappen het niet of v Bommel loopt die spelers dingen wijs te maken..er zat enkel meer in omdat Ajax rood pakte en je 40 minuten de tijd had om een overwicht te creeren. Psv speelde helemaal niets klaar, zeker niet in de 1e helft maar ook daarna amper gevaarlijk geweest. Snel tevreden dat countervolk..
0 0
AFCA-B93
Waarom denken PSV’ers altijd dat ze goed gespeeld hebben als ze zelf maar 0x op doel schieten in 1 helft? Ze vonden hun CL campagne namelijk ook goed. Wat was er goed dan zuiderlingen?
2 0
ajaxminimax
Dit is echt bizar... als Mazraoui geen rood pakte, was Ajax 90 minuten lang de betere... Psv heeft daar gewoon geluk, ze waren alleen maar bezig met janken en verdedigen en nu nog gaan roepen dat ze heel sterk waren. Grootste schijtploeg op deze wereld
0 0
talent020
er zat meer in??? 1e helft niets gecreëerd en in de 2e helft tegen 10 man wel het overwicht hebben maar op 2 kansen na ook niets klaar spelen... dan verlies je gewoon dik verdiend
0 0
behangdelul
En als je het morgen vraagt waren ze heel veel beter....doei jongens!
2 0
Web
Met dit middenveld kun je nog zo vaak de bal hebben, maar er zit geen greintje creativiteit in.
Dan speel je tegen 10 man, en breng je niet Pereiro, die wel goed is in de kleine ruimte.
van Bommel miste gisteren het overzicht was alleen maar met randzaken bezig.
Sadilek is alleen het veld ingestuurd om Ajax te intimideren, ook bij de penalty rustig gaan wisselen, maar Tadic liet zich niet gek maken door van Bommel
0 0
CL=5
waarom vinden die lampen nou steeds dat er meer in zat?
1 0
mgtow
IQ gebrekje.
0 0
MM1974
Ze hebben zo vaak nu gewonnen in de laatste minuut dus ben bang dat ze op deze manier helaas kampioen worden,2punten gaan ze niet inhalen.
0 -2
Amsterdam Loyals
Ik zou er nog een controleerde middenvelder bij zetten Mark! Armoedig elftal, armetierige spelopvatting..
1 0
Ajacied33
Ze zijn dus in paniek, duidelijk. En met recht
1 0
ajax4ever01
PSV zie ik eerder tegen AZ punten verspelen dan tegen Vitesse
0 0
Warrior
Tegen Willem II...dat doen ze wel vaker
0 0
Schip
Ze speelden zwak in balbezit, waren afhankelijk van een rode kaart en dan nog zijn ze tevreden.

Dat geeft aan dat ze zelf ook onzeker zijn over wat ze aan de bal brengen. Prima, gaat ze nog wel opbreken.
0 0
Rentokill
7 kleuren...
1 0
stefanwillem
Woehahahahaha, wacht, nog een keer lezen.......woehahahahahahaha
0 0
Ajaxbrl
Zijn dus wel in paniek!
2 0
Nana999
Gewoon hilarisch die reacties van de kant van PSV. De eerste helft niet eens een kans gecreëerd, en zelfs tegen 10 man was het heel matig op een paar countertjes na. Prima dat ze denken dat het allemaal wel prima ging en dat er meer in zat. Zo gaan ze vast nog meer punten verspelen ;)
3 0
Mathobo
Echt bizar he dat ze zo trots zijn, snap er werkelijk waar helemaal niets van
0 0
EuforischeRealist
Op basis van het veldspel??? Dan snap je er als profvoetballer toch echt helemaal niks van?!?

Gewoon de eerste 45 minuten achter je tegenstander aangelopen, zelfs met 3 controleurs totaal geen vat op het middenveld van Ajax en op 2/3 counters na niet van je eigen helft geweest. Dan na rust begin je (eerlijk is eerlijk) een stuk beter en gaat de wedstrijd gelijk op, maar nadat je met een man meer direct gelijk maakt heb je niks anders gedaan dan de ballen hoog voor het doel proberen te pompen en hopen dat hij nog een keer goed valt.

Dan ben ik echt zo objectief mogelijk dus hoe ze bij goed veldspel komen is mij een raadsel.
5 0
AjaxDaniel
Haha gespeelde kalmte dit.

Als je met 5 punten voorsprong, 1-1 staat tegen 10 man en de wedstrijd dan nog niet over de streep weet te trekken, sterker nog met 3-1 verliest, is dat een grote klap.
4 0
DirkvanDam
grappig is ook dat ze voor de 2e keer de kans op 8! punten! voorsprong hebben laten liggen!
0 0
RuffRhythim
"We moeten niet opeens rare dingen denken of roepen..."

Nou, daar ben je anders verdomd hard mee bezig !!
5 0
davidgravemaker
Dat Van Bommel voor de camera durft te zeggen "de 1-1 was verdiend", was letterlijk de eerste doelpoging.
4 0
mgtow
Viergever moet zijn plaats kennen. Hele eerste helft was psv nergens en 2 doelpunten om de oren gekregen tegen 10 man. Daar past maar een reactie op en dat is die van schaamte en het besef dat je een huis- tuin en keukenverdediger bent.
1 0
Suarez16_
Vandaag toch met bewondering naar een paar psv'ers zitten te luisteren. Ze vinden allemaal dat ze goed speelde en er meer in zat, maar tegen 11 man creeerde ze simpelweg geen kans en ook tegen 10 man wisten ze geen potten te breken en verloren ze uiteindelijk met 3-1. Tuurlijk had een CL Ajax ze met 5-0 klop kunnen geven, maar als je als nummer 1, 40 minuten tegen 10 man van de nummer 2 speelt en uiteindelijk met 3-1 verliest terwijl het tegen 10 man 1-1 stond dan kan je toch nooit tevreden zijn? Of ligt dat aan mij? Als Ajax thuis 0-0 speelt tegen Juve en uit bij 1-1 tegen 10 man van Juventus komt te staan dan ben ik echt niet tevreden als we met 3-1 verliezen.
1 0
mgtow
Ik hoor ze vaker zeggen dat ze goed speelden en er meer in zat. Remember champions league dit jaar? Iedere keer zat er meer in maar ze zijn er gewoon hard afgegaan tegen clubs die niet eens 100 procent gaven. Psv'ertjes mogen weer wat realiteitszin gaan kweken want ze lullen me telkens toch een partij dom.
0 0
Bky
"Ik kan onmogelijk teleurgesteld zijn als je ziet hoe we hebben gespeeld".

What the fuck?
5 0
AFCA.
JAAAAAAAAAAA

Hij vond psv zelf waarschijnlijk dramatisch slecht spelen zonder ook maar enige drang naar voren en uitgespeelde kansen. Heeft er dus een prima en realistische kijk op die Rosario.
0 0
Hagmag
Gebalk van een ezel kan een paard niet deren.
3 0
Bjorn
Jullie hebben waardeloos gespeeld. Er is alle reden om enorm teleurgesteld te zijn. 10 tegen 11 en direct de 1-1, je had het kampioenschap kunnen beslissen.

Deksel op de neus voor een verschrikkelijk defensieve opstelling en nog laffere uitvoering.

Met 10 tegen 11 nog twee goals om de oren krijgen en zelf nauwelijks gevaar stichten is niet niks.
7 0