Vd Brom: 'Denk dat Ajax in Europese opstelling speelt'

GinoHaverkamp, 15-03-2019 om 14:05, 4235 views, AZ |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

John van den Brom verwacht dat Ajax tegen AZ het veld betreed met Dusan Tadic in de spits. Die voorspelling doet de trainer van de Alkmaarders op de officiële clubsite van de club.

'Ik denk dat ze tegen ons in hun Europese-formatie aantreden, met Tadic dus', laat Van den Brom weten. Hij verwacht dus niet dat Klaas-Jan Huntelaar of Kasper Dolberg aan de aftrap verschijnen. 'Ik lees ook dat ze wat pijntjes hebben in de ploeg. Dat hoort bij zo’n vol programma. We zullen het zondag zien', vervolgt hij.

Van den Brom denkt dat men bij Ajax momenteel niet denkt aan de wedstrijd van zondag tegen AZ, maar verwacht niet dat dat tot enige onderschatting kan gaan leiden. 'Dat is logisch, want ze hebben lang naar deze loting uitgekeken. Maar zondag zal het niet meer over de Champions League gaan.'

'Er staat bij ons niet méér druk op dan normaal. Want zonder druk kun je geen wedstrijd spelen. We hebben nog een mooi programma voor de boeg met onder meer wedstrijden tegen Feyenoord en PSV. We weten waar we voor strijden en zullen constant blijven jagen op de positie boven ons.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
behangdelul
Laat ze de laatste wedstrijd van het seizoen maar winnen en plek 3 maar pakken, zondag graag nog even op het broekje krijgen.
2 0
Lazell
Als iemand van het blok Frenkie/Schone gewisseld wordt, gaat Donny naar achteren, komt er op 10 een plek vrij. Als Ziyech eruit gaat, gaat Neres op rechts, dus komt er links een plek vrij. Tadic nog lichte pijntjes. Dus er komen wss van de voorste 4 plekken er 1,2 of 3 vrij. Nooit dat we dan zonder Dolberg spelen, maargoed. Laat hem dat maar denken.
0 0
Koningtoto
Aldus het tactisch meesterbrein.
0 0