Vd Brom: 'Denk dat Ajax in Europese opstelling speelt'

GinoHaverkamp, 15-03-2019 om 14:05, 3820 views, AZ |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

John van den Brom verwacht dat Ajax tegen AZ het veld betreed met Dusan Tadic in de spits. Die voorspelling doet de trainer van de Alkmaarders op de officiële clubsite van de club.

'Ik denk dat ze tegen ons in hun Europese-formatie aantreden, met Tadic dus', laat Van den Brom weten. Hij verwacht dus niet dat Klaas-Jan Huntelaar of Kasper Dolberg aan de aftrap verschijnen. 'Ik lees ook dat ze wat pijntjes hebben in de ploeg. Dat hoort bij zo’n vol programma. We zullen het zondag zien', vervolgt hij.

Van den Brom denkt dat men bij Ajax momenteel niet denkt aan de wedstrijd van zondag tegen AZ, maar verwacht niet dat dat tot enige onderschatting kan gaan leiden. 'Dat is logisch, want ze hebben lang naar deze loting uitgekeken. Maar zondag zal het niet meer over de Champions League gaan.'

'Er staat bij ons niet méér druk op dan normaal. Want zonder druk kun je geen wedstrijd spelen. We hebben nog een mooi programma voor de boeg met onder meer wedstrijden tegen Feyenoord en PSV. We weten waar we voor strijden en zullen constant blijven jagen op de positie boven ons.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
behangdelul
Laat ze de laatste wedstrijd van het seizoen maar winnen en plek 3 maar pakken, zondag graag nog even op het broekje krijgen.
2 0
Lazell
Als iemand van het blok Frenkie/Schone gewisseld wordt, gaat Donny naar achteren, komt er op 10 een plek vrij. Als Ziyech eruit gaat, gaat Neres op rechts, dus komt er links een plek vrij. Tadic nog lichte pijntjes. Dus er komen wss van de voorste 4 plekken er 1,2 of 3 vrij. Nooit dat we dan zonder Dolberg spelen, maargoed. Laat hem dat maar denken.
0 0
Koningtoto
Aldus het tactisch meesterbrein.
0 0
chuckie88
De gevaarlijkste tegenstander van dit moment... statistieken zijn in ons voordeel.. maar juist daar schuilt het gevaar.. ook Feyenoord kon jaren niet tegen ons winnen... dus fuck de statistieken.. met elkaar er zondag volledig voor gaan...
3 -1
Labrador
Maar nu zijn wij met een vol vak en hebben wij een selectie in vorm.
3 -1
Ajax114
Ja, dat zagen we tegen Zwolle. Als de ploeg niet 90 minuten scherp is kunnen wij tegen veel ploegen uit de eredivisie punten verspelen.
3 -1
Libero
Nu wel een dag meer rust gehad en hopelijk Ziyech en Frenkie weer terug, of tenminste een vd twee. Lijkt me ook dat ze deze pot wél met de juiste intentie ingaan, AZ is geen ploeg die je zomaar even onderschat.
(ja, ze zouden élke wedstrijd met de juiste intentie in moeten gaan...)
1 0
Redrum
Dat gevaar ligt altijd op de loer, maar niet bij lastige uitwedstrijden denk ik. Juist de wedstrijd tegen Pec was ik op voorhand al niet helemaal gerust op. Typisch zon wedstrijdje die de jongens ff denken op halve kracht tussendoor te doen. En de sfeer in de Arena is tijdens dit soort potjes ook niet echt van een dergelijk niveau dat onze jongens daar een boost van krijgen.
1 0