Boer kwaad: 'Koop hier helemaal geen reet voor'

BartVeenstra, 14-03-2019 om 14:40, 7797 views, De Stentor |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Diederik Boer is niet bepaald blij met de uitkomst van het duel tussen Ajax en PEC Zwolle (2-1). De Zwollenaren krijgen complimenten voor het goede spel, maar volgens de keeper draait het om hele andere zaken.

'Ik koop hier helemaal geen reet voor', zegt Boer in gesprek met De Stentor. 'Wij hebben één ding nodig en dat zijn punten. En je moet een killersmentaliteit voor beide doelen hebben om die bij elkaar te sprokkelen. Dat betekent dat je gewoon je man moet dekken in verdedigend opzicht. Dat laten we bij beide doelpunten van Ajax na. En dat is een repeterend verhaal. Net als dat je aan de andere kant sneller moet scoren. Dat heb je tegen AZ gezien. In de eerste helft creëer je genoeg, maar scoor je niet. Dan sta je gewoon waar je hoort te staan.'

Boer hoopt met PEC Zwolle zo snel mogelijk bij de onderste plekken zien weg te komen. 'Met een club of vijf of zes maken wij uit wie waar gaat eindigen. Daar krijg je dus steeds minder wedstrijden voor', aldus Boer, die met PEC Zwolle nu speelt tegen Excelsior en FC Emmen. 'Tegen hen telt alleen de winst. De manier waarop, maakt me geen reet uit. PEC moet in de Eredivisie blijven. Alleen dat telt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Wat een drama voetbal, als je niet van voetballen houdt, moet je een seizoenskaart voor Zwolle kopen. Als je wel van voetballen houdt, heb je bij PEC niets te zoeken. Trouwens als zij degraderen, graag samen met Emmen, scheelt dat weer 2 clubs met nylonkousen velden. Ruimt mooi op.
1 0
Ajax#1900
Emmen gaat er dit jaar een echt veld in leggen fyi, dus die gun ik de eredivisie. Zitten echte voetbalmensen in het bestuur.
1 0
DS
De grote vraag blijft toch altijd hoe boer 10 bier besteld?
0 0
chloorbestendig
Zijn handen op zakhoogte houden
1 0
Jarl1989
Krijgt die 2 borrelnoten er bij.
2 0
ARUCAMBA
als de boer nu met zichzelf begint, zou hem dat niet misstaan, want volgens mij heeft hij tijdens de wedstrijd contact gehad met een bel chinees, beetje keeper stopt die kopbal van blind
0 0
Frank1978
Ik hoop dat na dit seizoen nog veel meer boeren kwaad zijn...
4 0
Broekzak
prima misgetast op de kopbal van Blind. Niemand heeft door dat het een bewussie was. Diederik bedankt!
7 0
Liam
Dat dacht ik ook al. Die bal ging door hem heen.
0 0
Noxin
"Complimenten voor het goede spel"... In de eerste helft kwam je tegen een Ajax dat op 50% speelde niet eens van eigen helft af, in de 2e helft zakte Ajax zo ver terug dat zelfs 11 bejaarden nog wel mee konden komen.
1 0
trodat4030
Tja, t latje ligt in Zwolle natuurlijk een kilometer of wat lager dan bij Ajax natuurlijk, daar hoef je je toch niet over te verbazen?
0 0
mgtow
Ze hebben niet eens op doel geschoten in de eerste helft.
1 0
Redrum
Geen reet en ook geen tiende vinger
0 -3
Jeusti
Wat een toevoeging, ik hoop ondanks het kunstgras dat PEC er in blijft. Zijn jarenlang een stabiele subtopper geweest met de potentie daar weer terug te komen.
0 -3
Gecko
Janker
1 -9
Santiago
Mafkees. Alles wat hij zegt, is gewoon respectvol. En hij heeft nog eens gelijk ook.
1 0
chloorbestendig
Topsportmentaliteit knul, heeftie bij Ajax geleerd.
0 0
mgtow
Hij heeft aardig wat betekent voor ons destijds maar ik hoop echt dat PEC degradeert. Des te minder ku(ns)tgras des te beter.
2 0