Stam: 'We maken eventueel veranderingen'

FinnDekker, 12-03-2019 om 15:30, 7865 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

PEC Zwolle-trainer Jaap Stam moet een paar belangrijke beslissingen maken voor het duel met Ajax. De laagvlieger speelt namelijk aankomend weekend mogelijk een belangrijkere wedstrijd, tegen Excelsior. De Rotterdammers zijn een grote concurrent in de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie.

'Iedereen kent het belang van die wedstrijd. Je moet altijd kijken naar hoe je het morgen (woensdag, red.) aanpakt. Wat wil je behalen en met wie ga je dat doen. Eventueel maken we veranderingen of niet. We moeten maar met deze situatie handelen. Je weet niet wat er gebeurt', doelt Stam voor de camera van FOX Sports op blessures en schorsingen voor zondag.

Stam was in het verleden twee keer werkzaam bij Ajax. 'Er is een aantal jongens in die selectie met wie ik kort gewerkt heb. Voor de rest ken ik een aantal mensen binnen de club, maar zoveel is dat niet. We weten hun kwaliteiten en waar we rekening mee moeten houden. Daarnaast is het ook de vorm van de dag en hoe je erin staat.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Irritant zoals deze man overkomt in interviews mbt Ajax. Zo geforceerd niets met Ajax hebben. Dacht dat Jaap tenminste wel een eigenzinnige man was, maar nee dus. Die heeft instructies gekregen toen hij trainer van Feyenoord werd.
0 0
MarLuuk76
Morgen alleen maar Jaapie Stam wie kent hem niet, etc etc. Zullen ze grappig vinden in Rotterdam.
2 0
ghouleseddik
Zal meer bekken doen schuimen dan dat we 'm uitfluiten ja :'D
0 0
Red Devil
Het wordt weer prijsschieten morgenavond.
0 -2
Pierre Heno
Syam zegt op bedekte toon dat ze er van uit gaan sowieso van Ajax te gaan verliezen en dat de wedstrijd tegen Excelsior voor hen veel belangrijker is. Afspraak met Ajax gemaakt? dat de 3 punten in Amsterdam zullen blijven maar dan wel met een uitslag die voor PEC te doen is bv 2-0 ?
0 0
insectenverdelg
Stam klaaht gewoon nog 1 keer op deze manier dat xe pot verzet is en hij e wedstrijden op een rij in een week moet spelen.
1 0
JariJari
Dit. Er zijn echt geen afspraken qua uutslag gemaakt.

Dan hadden we eerder met Fey afgesproken dat wij de competitie kregen en zij de beker.
0 0
Boer Gijs
Er worden ook niet op die manier afspraken gemaakt. Maar het kan soms best zo lopen dat een waarschijnlijke uitslag op het bord komt zonder dat beide teams te lijden. Daar is dan niets eens over gesproken maar zo kan het soms lopen
1 0
433metdepuntnaarlinks
Kijk dit is meedenken! Goed bezig PEC! Nu zal PSV wel weer helemaal leip worden ... Spelen daar lekker om de 7 dagen en wij doen nog op 3 podia mee, maar dat zal ze niet weerhouden om even te gaan janken natuurlijk.
1 0
JariJari
Leip? Eindhoven de gekste!
0 0
ghouleseddik
'Hoe mooi is het om zulke wedstrijden te spelen, hadden wij dat maar', sprak de trainer van PSV, die denkt dat zijn team geen profijt heeft in de titelrace van het drukkere programma van de concurrent. 'Het is zelfs helemaal geen voordeel', zegt Van Bommel.

:'D
4 0
ajaxpat
in lampegat zullen ze ook weer wel klagen over competitievervalsing
0 0
Mario65
Ajax moet PEC een flinke vernedering mee naar huis geven.
Dan kan Jaap nog even verder klagen
3 0
Vlieske
Diep triest dit. Hij wil gewoon zijn gelijk halen van competitie vervalsing.
3 0
Arie Vink
Dat gejank van PEC moet je keihard afstraffen. Het begint triest te worden. Morgenavond mogen ze met een 6-0 afstraffing weer naar huis.
1 0
GvanderK
Hopelijk word het 6-0, even de mond snoeren. Vind Zwolle een mooie club hoor maar ze blijven steeds zeuren.
0 0
Benleiden
Ajax zal wel weer de kille club zijn. Hij is gewoon beledigd dat ie nooit gevraagd is door Overmars in de tijd dat we een nieuwe trainer nodig hadden. Bovendien heeft ie een keer gezegd voorlopig niet terug te willen keren naar Nederland, zie link https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/333584/stam-duidelijk-mij-zien-ze-voorlopig-niet-terug-in-nederland/

Haha, hoe wispelturig kan je zijn. Ja, je moet wat als het allemaal niet wilt vlotten. Oud-spelers overschatten zichzelf altijd schromelijk. Trainer zijn -en vooral blijven- komt heel wat bij kijken.

Bovendien heeft ie al een echte Feyenoord uitstraling. Beetje ruw en onverzorgd haha...
3 0
Lagasj
Overschatten bedoel je.
2 0
Benleiden
Excuus ja. Scherp man!!

Even snel aangepast haha.
0 0
noppenkoning
Als ik journalist was zou ik vragen: Hoe voelt het nou om derde keus te zijn bij de derde club van Nederland?
2 0
JariJari
4de
0 0
CrazyJew
Nou hij wil eigenlijk al niks meer weten van ons hahahaha.
Met zijn "Zoveel mensen ken ik niet"
Ach ja, was een geweldige verdediger en zo houdt ik het graag zijn mijn hoofd ;)
10 0
ambtenaar
heeft hier toch een paar jaar rond gelopen en kent volgens mij best wat mensen van vroeger. Vreemde opmerking dus, hij is duidelijk al met zijn hoofd in Rotterdam.
0 0