Lennon: 'Een grote inspiratie voor clubs zoals wij'

JesseTH, 08-03-2019 om 18:50, 7382 views, News Letter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Neil Lennon, huidig trainer van het Schotse Celtic FC, heeft genoten van Ajax' prestatie tegen Real Madrid. De coach ziet de ploeg als een voorbeeld voor anderen, al is hij ook op de hoogte van de financiële injecties die Ajax afgelopen zomer deed.

'Het was prachtig, maar ze hebben ook wel wat geld uitgegeven', spreekt Lennon tegenover News Letter. 'Dusan Tadic ging erheen voor tussen de vijftien en achttien miljoen pond, dus misschien is het salarisbudget hetzelfde als die van ons, maar financieel zijn ze zeker vooruit gegaan.'

Ondanks dat ziet de oefenmeester de Amsterdammers als een voorbeeld voor velen. 'Het is fantastisch en het moet een grote inspiratie zijn voor clubs zoals wij. Gefeliciteerd Ajax, het was een geweldige prestatie. Ze speelden goed en hebben de klus geklaard.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mark03
Ajax heeft inderdaad wat geld uitgegeven, maar dat is wel helemaal zelf verdiend. Niet geschonken door een man in een jurk of een criminele directeur van een Russische oliemaatschappij.
3 0
ErikAjax1983
Prachtige club maar lijkt een beetje in slaap gesukkeld door de hegemonie in Schotland. Met Rangers erbij hebben ze de komende jaren weer wat meer tegenstand en moeten ze weer een stap gaan maken. Wellicht gaan ze het dan in Europa ook weer wat beter doen.
1 0
Minsc
Lennon, prachtige naam. Fab.
0 0
koenos1
Beetje respect voor Celtic is wel op zn plaats
1 -1
Red Devil
Who the f.ck is Celtic.
2 -13
Fredschuit1
Een schitterende club uit Europa met een rijke historie, die net zoals ons niet kan opboksen tegen het grove financiële geweld en bijhorende competitie . Grote en fanatieke achterban. Niets mis mee. Liever dit soort clubs als die bij elkaar gekochte zooitje 'vedettes' door een rijke stinkerd die niet weet hoe die van zijn geld af moet komen. Doe wat nuttigs met je geld.
5 0
Frank1978
Geheel mee eens!
0 0
Welja
dude.
0 0
Tinus
Heel respectvol, klasse!
6 -1
NelsonAFCA
Glasgow Rangers is veel mooier.
3 -2
godenzoon92
Hij kostte 11 à 12 miljoen als ik me niet vergis toch? Blind kostte rond de 18 miljoen.
1 0
trodat4030
In GB is men het volgens mij gewend om over 'deals' te praten waarbij het salaris van begin tot eind vh contract wordt meegerekend. Ik denk dat Tadic tot '22 wel zoiets zal kosten, transfersom plus salaris tot 2022.
0 0
insectenverdelg
exact. 11.8 en 2 miljoen aan bonussen. Zouden de bonussen gehaald zijn :)
0 0