Van Rhijn baalt: 'Was persoonlijk fantastisch geweest'

BartVeenstra, 01-03-2019 om 07:40, 4425 views, Voetbal Primeur |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het had zo mooi kunnen zijn voor Ricardo van Rhijn: met AZ de bekerfinale spelen tegen zijn oude liefde Ajax. Nu de Alkmaarse club is uitgeschakeld, gaat 'dat feestje' niet door en daar baalt de rechtsback ontzettend van.

'Verschrikkelijk... Ik zal er nog even wakker van blijven liggen', zegt Van Rhijn in gesprek met Voetbal Primeur. 'Het was voor mij persoonlijk een fantastische wedstrijd geweest, maar ook voor de club. Maar het mocht niet zo zijn.'

Nadat AZ in de competitie al twee keer verloor van Willem II ging het donderdagavond ook in het bekertoernooi mis. AZ kwam voor rust nog wel op voorsprong, maar in de slotfase werd het gelijk. 'We zakten te ver in en we kwamen niet meer aan voetbalen toe, terwijl daar wel ruimte voor was. Uiteindelijk roep je het over jezelf af dat je het op penalty's aan laat komen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michaellaudrup
Ik vond hem bij Ajax al zwaar onder de maat en Frankie bleef die kneus maar opstellen. Maar nu is zijn niveau er toch wel echt aan het uitkomen.
0 0
Bky
Wordt een makkie.
1 -3
RusselWestbrook
Nulletje of tien.
0 0
3sterren
Met de finale tegen PEC nog in mijn achterhoofd ga ik nu niet beweren dat het een makkie zal worden, maar de eerste ’prijs’ van het jaar ligt wel voor het grijpen.
Dus zorg dat je niet weer mis grijpt mannen.
Maar eerst de focus op Real Madrid (wat een affiche).
Succes!!! …
4 0
insectenverdelg
de huidige selectie vind ik persoonlijk wel sterker dan de selectie destijds tregen pec. maar voorak niet ondershayten idd.
0 0