Milik met Napoli in EL tegen RB Salzburg

BVeenstra, 22-02-2019 om 14:45, 2767 views, AS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-spelers Arek Milik en Amin Younes nemen het met SSC Napoli in de achtste finales van de Europa League op tegen Red Bull Salzburg. Daarmee lijkt het treffen direct dé kraker te zijn van de volgende ronde in het Europese toernooi.

In de vorige ronde wist SSC Napoli af te rekenen met FC Zürich, terwijl Red Bull Salzburg na een 2-1 uitnederlaag donderdagavond met 3-0 won van Club Brugge. Door die zege is Oostenrijk Nederland voorbij op de UEFA-coëfficiëntenlijst. Milik en zijn teamgenoten kunnen Ajax en het Nederlandse voetbal dus een goede dienst bewijzen door de club uit Salzburg uit te schakelen.

Zie hieronder de volledige loting:

Chelsea FC - Dinamo Kiev
Eintracht Frankfurt - Internazionale
Dinamo Zagreb - SL Benfica
SSC Napoli - Red Bull Salzburg
Valencia CF - FC Krasnodar
Arsenal - Stade Rennes
Sevilla FC - Slavia Praag
Zenit Sint-Petersburg - Villarreal CF

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
younes zit voornamelijk op de tribune, dus die maakt er niet zo veel van mee...
0 0
AFCAsphere
Zitten een aantal mooie wedstrijden tussen. Fijn ook, dat Napoli RB Salzburg loot. Napoli is één van de kanshebbers voor de beker en het zou mooi zijn als zij voorkomen dat Oostenrijk nog meer punten voor het coëfficiënt pakken.
1 0
DeBaarsjes
Hopen voor NL dat Napoli de EL serieus neemt. Want via de competitie zullen zij zich toch al plaatsen voor de CL. Italiaanse clubs nemen zelden de EL serieus.
0 0
AFCAsphere
Ik weet nog dat Napoli vorig jaar de EL liet lopen tegen Leipzig, omdat ze in de race waren voor het kampioenschap. Maar Juventus loopt dit seizoen zó ver op ze vooruit, dat het onrealistisch is om te denken dat Napoli nog kampioen word. Dus ik hoop inderdaad ook dat ze het serieus nemen, want ze kunnen echt de Europa League winnen dit seizoen.
0 0
MickS
Eens en eens!
1 0