Vd Gaag eerlijk: 'Dan vrees je wel even het ergste'

ArthurV, 16-02-2019 om 12:25, 4539 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

NAC Breda-trainer Mitchell van der Gaag beseft dat het aankomende zondag weleens een erg lastige middag kan gaan worden voor zijn ploeg. De Bredanaren gaan momenteel door een moeizame periode en bezetten de laatste plaats in de Eredivisie. Ajax daarentegen lijkt, gezien het spel van afgelopen woensdag tegen Real Madrid, hoop te kunnen putten op betere tijden.

'Ik heb Ajax ook zien spelen tegen Real Madrid, dan vrees je wel even het ergste', is Mitchell van der Gaag eerlijk tegenover Voetbal International. 'Maar zo moet je niet denken. Het is voor ons belangrijk een acceptabele wedstrijd te spelen, ook naar de wedstrijd erna toe als Groningen op bezoek komt.'

Voor het duel met de Amsterdammers, moet Van der Gaag nog de nodige knopen doorhakken. Zo weet de oefenmeester nog niet of hij zijn team met vier of vijf verdedigers laat aantreden. 'Het heeft op zich niets met Ajax te maken, meer met de vraag: Hoe hebben wij voor de winterstop punten gehaald? Het is een lastige keuze, toen gaf het wat meer zekerheid en haalden we punten en aan de andere kant was de tweede helft tegen ADO Den Haag met vier man achterin ook goed.

'We overwegen vijf verdedigers, daarom heeft Jong NAC dinsdag zo tegen Jong Excelsior gespeeld', laat Van der Gaag weten. 'We deden het in competitieverband in de thuiswedstrijd tegen Ajax voor het eerst. Het gaat erom dat je het volhoudt, zo lang mogelijk. En dat je na een tegenslag niet in de war raakt en andere dingen gaat doen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jollie18
Word gewoon weer een slechte pot van Ajax. De spelers kunnen alleen voetballen in de CL en Neres zou wel weer op de bank plaats moeten nemen.
2 0
godenzonenssuper
En Frenkie weer kort voor Blind en Donny ongeveer naast Dolberg.
0 0
Koningtoto
Ik heb er wel een goed gevoel over eigenlijk. Ideale tegenstander om de getrokken lijn door te trekken. Wat dat betreft zit het een keer niet tegen. Ik zie dubbele cijfers wel gebeuren morgen eerlijk gezegd. En als Neres niet speelt, maakt ten Hag zichzelf gewoon onmogelijk bij de mensen op de tribune.
0 0
markk
Ik denk dat Ajax nu de goede lijn doorzet. Zeker omdat de kans op de volgende ronde in de CL ook kleiner is geworden en de competitie de enige belangrijke titel is die Ajax dit jaar kan en moet winnen. Verwacht een geprikkeld Ajax dat met 5/6-0 van NAC wint.
0 0
Redrum
Nee, Ajax gaat nu ook in de competitie weer gewoon doen wat het moet doen: winnen met grote cijfers. Die dubbel moet godverdomme gewoon voor ons zijn.
1 0
Radie125
met jong NAC lekker belangrijk voor het eerste. Ik denk 5-0.
0 0
Heiko
Vijf verdedigers. Nou dat wordt weer een mooie voetbalpot
1 0