'Keizer moet vrezen voor vertrek van captain'

JesseTH, 15-02-2019 om 18:50, 2383 views, Record |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Marcel Keizer moet het zeer waarschijnlijk snel zonder Nani gaan stellen bij Sporting Portugal. Zijn sterspeler én aanvoerder zou volgens het Portugese Record namelijk de overstap gaan maken naar de Amerikaanse MLS.

De 32-jarige aanvaller, die in het verleden onder contract stond bij onder meer Manchester United, gaat aan de slag bij Orlando City. Het betekent een fikse streep door de rekening voor Keizer, want de Portugees maakte een groot onderdeel uit van zijn plannen. Achttien maal kwam hij dit seizoen in actie in de Liga NOS, waarin hij zevenmaal trefzeker was.

De beslissing van het bestuur van Sporting Portugal om in te stemmen met Nani zijn vertrek heeft veel te maken met de salarishuishouding van de club. De routinier verdiende zo'n vier miljoen euro per jaar. Het vertrek van Nani betekent daarmee meer ruimte in het salarisbudget voor volgend seizoen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Spijtig voor Keizer. Straks kan hij vertrekken omdat de resultaten vanaf de verkoop zullen gaan tegenvallen. Soms zit tegenslag in een klein hoekje, soms is het alom aanwezig ...
0 0