Benzema: 'Ziyech heeft geweldige manier van spelen'

BVeenstra, 15-02-2019 om 15:20, 7017 views, beIN Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Real Madrid-aanvaller Karim Benzema is enorm onder de indruk van Hakim Ziyech. Beide spelers met Noord-Afrikaanse roots kwamen elkaar afgelopen woensdagavond tegen tijdens het Champions League-duel tussen Ajax en Real Madrid.

'Hakim Ziyech is een erg goede speler', zegt Benzema tegenover beIN Sports. 'Hij heeft erg veel rust aan de bal en hij heeft enorm veel talent. Zijn manier van spelen is geweldig', klinkt de spits van Real Madrid erg lovend over de creatieve Ajacied.

Benzema en Ziyech kwamen afgelopen woensdagavond beiden tot scoren. De Franse spits wist de openingstreffer te maken, waarna Ziyech een kwartier voor tijd verantwoordelijk was voor de 1-1. Uiteindelijk wist Marco Asensio de Madrilenen aan een 1-2 zege te helpen. De return in Madrid staat voor dinsdag 5 maart op de agenda.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SoNick
Wat jammer dat Ziyech die eerste kans, naar doorleggen vd Beek niet zo op de pantoffel pakte zoals Benzema.
10 0
jeroenaadt
Die kansen moeten er op dit niveau in, je ziet het verschil, zij maken er 2 uit 3 kansen. Wij 1 uit 10. Verder heb je gewoon geweldig gespeeld. Als je een echte killer hebt in de 16 zoals Huntelaar ooit was zou je zomaar halve finale kunnen bereiken.
0 0
Stamstadam
Wat is dat met die spelers als ze tegen Ajax scoren? Ik zie ze nooit het publiek provoceren behalve ons thuispubliek. Tegen Bayern ook al. Je mag best juichen in een hoek maar dat opnaaien met die valse ogen en recht het publiek aan kijken met een glimlach is kut.
2 0
AFCA-B93
Waarom zouden spelers niet zo mogen reageren als ze constant uitgescholden worden vanaf de tribunes?

Ze scoren, gaan de hoek in, krijgen minimaal 100x te horen “puta madre”, en dan verwacht jij dat spelers daar niet op reageren? Hoe naief..
0 0
Juichtoon
Wees blij dat Bayern en Real dat doen. Wij tellen mee betekent dat.
3 0
Stamhoofd
Omdat het uitvak boven in de hoek zit
4 -1
Stamstadam
Ja man, Lewandowski juichte recht onder het uitvak
0 0
Knalpot
Stond ie op het dak?
0 -1
Amster
Vuurwerk voor het hotel afsteken is wel een goede motivator voor zulk gedrag.
12 -3
Ruff Rhythim
Nou...wat heeft Real ons, zwaar gemotiveerd door dat vuurwerk als zij waren, toch alle hoeken van het veld laten zien zeg...
0 -1
Schip
Zo regionaal en kleinzielig was dat. Laat dat over aan die ontzettend stoere PSV hoolies of zi.
0 0