'Isco speelt vrijwillig niet tegen Ajax'

GinoHaverkamp, 13-02-2019 om 15:25, 13552 views, OK Diario |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Isco zou vrijwillig ontbreken tegen Ajax woensdagavond. Dat beweert OK Diarioeen digitale krant uit Spanje. Real Madrid beweert dat de middenvelder geblesseerd is, maar dat zou dus niet kloppen.

De spelers van Real Madrid zouden zich volgens Eduardo Inda, oprichter van OK Diario, ergeren aan de lakse en ongeïnteresseerde houding van Isco. Dat is al een aantal weken het geval, maar de laatste tijd is dat gevoel sterker geworden. Isco heeft er vrijwillig voor gekozen om niet mee te doen tegen Ajax, wetende dat hij toch geen speeltijd gaat krijgen. 

Isco is onder Santiago Solardi, die sinds oktober aan het roer staat bij de Madrileense topclub, één van de minst gebruikte spelers. De trainer hanteert een andere manier van spelen dan zijn voorgangers en die speelstijl past minder bij de creatieve middenvelder, waardoor hij niet vaak speelt. Dit tot zijn ongenoegen Eerder verklaarde Isco ook op Twitter dat er 'dingen veranderen als je niet dezelfde kansen krijgt als je teamgenoten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Catenaccio
Ik zeg praten met isco! Frenki weg, isco terug!
0 0
Sommelier
Schijt nu al in ze broek....
3 0
Broekzak
Kom maar naar Ajax
6 0
OntlastendeMiddenvelder
Jij maakt een grapje, maar dit zou dus echt kunnen gebeuren, nu we zo veel geld hebben en Real Madrid bovendien vanavond VERNEDERD wordt!
1 -1
Aeter
Oké Diarree als bron, commentaar van een OntlastendeMiddenvelder? Sorry, maar ik heb mijn broek nu vol. Haha, schijthumor.
0 0
Lane 8
Hahaha
0 0
4xEC1
Hahaha, een beetje humor kan in de mineurstemming van nu geen kwaad.
2 0
WesleyB93
Hij heeft een assistent van Solari redelijk aan het begin van zijn termijn zwaar beledigd. Meneer weigert excuses aan te bieden, waardoor ie niet speelt
1 0
AjaxPassion
Bron?
0 0