Solari: 'Geloof niet in slechte periode Ajax'

Santiago Solari, trainer van Real Madrid, gaat er niet in mee dat Ajax momenteel door een slechte periode heen gaat. De Spaanse oefenmeester heeft complimenten over voor de prestaties van Ajax tijdens het huidige seizoen en hoopt daarom dat zijn ploeg net zo speelt als tegen Atletico Madrid (3-1 zege).

'Ik hoop dat het team woensdag net zo serieus voor de dag komt als drie dagen geleden. Dat is ook het streven van de spelers', vertelt Solari op de persconferentie voor Ajax - Real Madrid. De coach denkt het immers ook nodig te hebben tegen een sterke opponent. 'Ik geloof niet dat Ajax door een slechte periode gaat. Ze hebben een goed seizoen en erg goede spelers.'

Een positie waar bij Real Madrid nog onduidelijkheid over is, is die van linksback. De invulling daarvan kan gedaan worden door Marcelo en Sergio Reguilón. Wie het wordt, weet Solari nog niet. 'Er is nog een training over en dat zullen we morgen zien. Marcelo is een geweldige man, onze tweede captain en een symbool van de club. We houden allemaal van hem en hij werkt elke dag met plezier.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4lifebaby
Hopelijk onderschat Real ons heel erg en kunnen we daar toeslaan. Want voetballen kunnen we wel, maar moet er wel uitkomen.
0 0
Schip
Zouden ze Ajax niet gescout hebben na de winterstop?
1 0
Pierre Heno
Hij zegt precies dàt wat je van de coach van Real Madrid zou verwachten de dag vóór de wedstrijd. Zoiets in de trant van "Ajax is net als Real (!) een Europese club met rijke historie ...daar hebben wij natuurlijk groot respect voor ". Maar in het veld zal dat respect snel verdwijnen wanneer ze Ajax zullen kunnen vernederen in de JC Arena.
1 -1
Red Devil
Hij kan moeilijk zeggen dat hij in zijn broek heeft gezeken van het lachen na het zien van de 1ste helft van Ajax tegen Heracles.
Ze zullen de wedstrijd hier al willen beslissen morgenavond.
2 0