'Kon niet geloven dat Mourinho mij riep'

Iemand die de laatste ontmoeting van Ajax en Real Madrid uit 2012 nog goed kan herinneren, is Fortuna Sittard-speler José Rodríguez. De geleende middenvelder van FSV Mainz 05 komt uit de jeugdopleiding van de Koninklijke en maakte destijds tegen Ajax zijn debuut.

'Mijn debuut tegen Ajax was het belangrijkste moment van mijn leven. Ik kon niet geloven dat Mourinho het tegen mij had, dat hij mij riep. Ik begon te beven en wist niet wat ik moest doen', citeert de NOS Rodríguez, die samen met de Madrilenen Ajax versloeg. Door goals van Kaka, Cristiano Ronaldo en tweemaal José Callejón werd het 4-1. Derk Boerrigter maakte Ajax' eretreffer.

Ajax en Real Madrid troffen elkaar in totaal twaalf keer eerder in een officiële wedstrijd. De Amsterdammers wonnen vier keer, Real won zeven keer en één keer werd het gelijk. Woensdag komt Real in het kader van de Champions League naar de Johan Cruijff ArenA. 5 maart is de return in Madrid.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Andere tijden...
0 0
DeBaller
Dus als ik het goed begrijp hadden wij voor die 6 ontmoetingen in 3 jaar een zeer positief saldo tegen Real Madrid? Das treurig..

Het kan verkeren met je carriére.. Van op de bank bij Real Madrid na droeftoeter in Sittard.. Dat is wel heel schandalig natuurlijk.
0 -2
JDR75
Droeftoeter? Hij heeft aardig wat bereikt in het leven... respect voor die gast
3 0
Ajacied33
Kan verkeren in een loopbaan..
0 0
Ajax27
Uit de jeugdopleiding van Real, en dan nu bij Fortuna spelen. Die spelers zullen het zich vroeger toch ook anders hebben ingeschat.
0 0
Sanalologo
Ach, zelfde geldt voor Sol, speelt nu ook bij een leuke club toch?
0 0
DeBaller
Sol is toch echt wel een paar niveaus beter dan dit figuur..
0 0