Courtois voorspelt: 'Wordt open wedstrijd'

Thibaut Courtois verwacht veel van Ajax - Real Madrid. Op de Spaanse website van de UEFA doet de keeper van de Madrilenen zijn voorspelling over de wedstrijd van woensdag.

'Ze hebben een goed team, met een mix van jonge en ervaren spelers. Ze gaan natuurlijk niet verdedigen in eigen huis, dus ik verwacht dat het een open wedstrijd wordt', laat de 26-jarige Belg weten. 'We moeten Ajax pijn doen waar het kan.'

Waar Real Madrid door velen als de grote favoriet gezien wordt, verwacht Courtois geen walk over. 'Ajax is een taaie tegenstander, maar we hopen natuurlijk dat we doorgaan. Beide teams spelen mooi voetbal. Bovendien leunt Ajax nooit achterover.' 

Woensdagavond ontvangt Ajax Real Madrid in eigen huis. De return in Madrid staat gepland voor dinsdag 5 maart.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax-4-ever
De afgelopen 6 wedstrijden tegen RM hebben we ook laten zien een 'taaie tegenstander' te zijn.. Niet dus. Voor Real Madrid zijn wij denk ik het makkelijkste type tegenstander. Ik hoop echt dat Ten Hag iets effectiefs kan verzinnen en het op zijn minst geen afgang laat worden, want dat kunnen we op dit moment zeer slecht gebruiken..
0 0
niquedegraaff
Misschien is dat ook wel de reden waarom het allemaal niet loopt. Ten Hag is al maanden aan het studeren hoe Ajax Real moet verslaan ;)
0 0
DeBaller
1-6, ja dan denk ik dat we nog redelijk goed wegkomen..
0 -1
FSideMaluku
Een half jaar geleden had ik je gelijk gegeven, maar nu we steeds meer overgeleverd zijn geraakt aan de grillen van Ten Hag zie ik het somber in.
0 0