Sánchez maakt eerste goal voor Tottenham Hotspur

JesseTH, 10-02-2019 om 19:05, 3890 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Davinson Sánchez heeft zondag zijn eerste doelpunt in dienst van Tottenham Hotspur gemaakt. In eigen huis ontvingen de Spurs het lager geklasseerde Leicester City en in die wedstrijd maakte hij na ruim een halfuur de openingstreffer.

Het bleek zondag sowieso de wedstrijd van de Ajacieden bij Tottenham, want na nóg een halfuur was het Christian Eriksen die het net vond. Hij maakte de 2-0 en zorgde daarmee voor een ruimere marge voor zijn team. Na een 2-1 van Jamie Vardy eindigde de wedstrijd uiteindelijk nog in 3-1 via Son Heung-min.

Sinds Sánchez' vertrek bij Ajax, waarvoor hij 47 wedstrijden speelde, kwam hij al 65 maal in actie voor de club uit Londen. Momenteel bevindt hij zich, vijf punten achter Liverpool en Manchester City, met die ploeg op een derde plek in de Engelse Premier League.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
goajaxgo
Nou, leuk.
0 0
de_pitbull
nu al?
1 0
Mözil
Wat missen wij zo'n beest zeg!
3 -1
Web
En wat denk je van Klaassen en Viergever
Winnaars heb je nodig in een team, niet verfijnd maar er altijd staan, ook als het even niet loopt.
1 0
Pierre Heno
Misschien dat De Ligt dan maar op de plek van Blind LCV moet gaan spelen en Magallan op zijn vertrouwde positie als RCV. Blind op het middenveld want als LCV zal hij woensdag volledig worden overlopen.
0 0