Solari: 'Real gewend aan druk programma'

BVeenstra, 06-02-2019 om 08:00, 6174 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Real Madrid-trainer Santiago Solari maakt zich totaal niet druk om het drukke en zware programma van Real Madrid. De Koninklijke speelt in de komende periode drie keer tegen FC Barcelona, een derby tegen Atlético Madrid en twee keer tegen Ajax in de Champions League.

De coach ziet in dat, zoals Sergio Ramos al beaamde, het vooral een uitdaging is voor de club. 'De ploeg is gewend aan zo'n druk programma in deze tijd van het jaar', citeert het Algemeen Dagblad de oefenmeester. 'Het is in de eerste plaats een grote verdienste om nog alle kansen te hebben op drie verschillende fronten. In elke training kan ik zien dat de spelers er enorme zin in hebben zo ver mogelijk te komen.'

Een voordeel voor Solari is dat hij over vrijwel alle spelers in zijn selectie kan beschikken. De meesten zijn hersteld van blessures. 'Dat maakt het moeilijker te kiezen, maar alle spelers zijn belangrijk.'

Ajax speelt volgende week woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA de heenwedstrijd tegen Real Madrid. In aanloop naar dat duel spelen de Amsterdammers zaterdagavond bij Heracles Almelo. Real Madrid speelt nog tegen FC Barcelona (woensdagavond) en Atlético Madrid (zaterdagmiddag).

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ronaldinho020
Solari heeft gelijk, maar heb zelden rond dd CL zoveel derby’s gezien bij Real. Ben benieuwd hoe ze vanavond doorkomen, dat wordt heel bepalend.
0 0
BobHaarms86
Hopen dat er een paar spelers gesloopt worden door Atletico ;)
0 -1