[Update] Cillessen hersteld en in Copa-selectie Barça

JesseTH, 26-02-2019 om 20:55, 5480 views, FC Barcelona |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Jasper Cillessen heeft vrijdag een spierscheuring opgelopen, zo meldt FC Barcelona via het eigen Twitterkanaal. Op de training van zijn ploeg scheurde hij een spier in zijn rechter kuit en dat heeft consequenties voor de komende weken.

De Spaans topclub meldt namelijk dat Cillessen uitgeschakeld zal zijn voor een periode van om en nabij zes weken. Vooruit kijkend naar het speelschema van FC Barcelona zal de keeper het tweeluik met Real Madrid in de Copa del Rey, dat plaatsvindt in februari, om die reden aan zich voorbij moeten laten gaan.

Het is bij Barça de regel dat Cillessen tijdens de bekerduels op het doel staat. Ook tijdens het huidige seizoen was dit al geregeld het geval en op die manier kwam de Nederlander in dat toernooi tot zes volle duels. Daarnaast mocht Cillessen ook in de Champions League eenmaal opdraven.

Update - 20.55 uur (26 februari 2019) - Cillessen hersteld en in Copa-selectie Barça

Jasper Cillessen is hersteld van de spierscheuring in zijn rechter kuit, zo valt te lezen op de website van FC Barcelona. Na een kleine maand uit de roulatie te zijn geweest, is hij weer ingeschreven voor de return in de halve finales van de Copa del Rey. Dinsdag deed Cillessen voor het eerst weer met de spelersgroep mee tijdens de training. Na afloop van die trainingssessie werd de goalie volledig fit verklaard.

De Nederlander is in het bekertoernooi steevast de eerste keeper van de Catalanen en ditmaal lonkt een grote tegenstander voor hem: Real Madrid. De heenwedstrijd in Camp Nou eindigde in een 1-1 gelijkspel tussen beide ploegen. In Madrid moet woensdag de beslissing gaan vallen.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dolberg25
Wie bedenkt nou weer om El Classico, Chelsea-Tottenham en de klassieker te gelijk uit te zenden.
1 0
lf87
Klassieker op de tv en El Classico op de laptop, Chelsea - Tottenham wordt dan helaas samenvatting vrees ik haha
0 0
insectenverdelg
uefa maffia. :)

Waar kies je voor is de vraag......
0 0
Dolberg25
Tja, El Classico vind ik de mooiste wedstrijd, maar je moet toch altijd je eigen club aanmoedigen. En de Klassieker is ook wel een spannend potje ;)
1 0
Kaatje
Ongelooflijk, wat een pech. Zit ik van de week naar Barcelona te kijken en een Cillessen geweldig zien keepen en een paar dagen later is het 'over en uit'. Sterkte JAsper.
2 -1
MNJ7
Hoop dat Barca de finale kan halen en dat Jappie dan weer kan keepen en in de zomer naar een AS Roma , Arsenal , Napoli of Dortmund
1 -3
JariHeijden
Of dat Ter Stegen naar een AS Roma, Arsenal, Napoli of Dortmund gaat. :-)
0 0