Wöber treft Messi: 'Wordt niet makkelijk'

BVeenstra, 30-01-2019 om 14:15, 3514 views, El Desmarque, APA |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Voor oud-Ajacied Maximilian Wöber wordt het bekerduel met FC Barcelona woensdagavond een bijzondere. De linksbenige verdediger van Sevilla FC zal het namelijk gaan opnemen tegen Lionel Messi en daar kijkt de Oostenrijker naar uit, zo vertelt hij tegenover het Oostenrijkse persbureau APA, geciteerd door onder meer El Desmarque.

'Als ik tegen hem kom te spelen, wordt dat niet makkelijk', grapt hij allereerst. 'Hij is de beste voetballer van deze eeuw, mogelijk samen met Cristiano Ronaldo. Tegen een speler als Messi kun je je eigenlijk niet voorbereiden.'

Bij Sevilla, waar Wöber afgelopen zaterdag een succesvol debuut maakte, ziet de Oostenrijker meer kansen op speeltijd. 'Ik zie hier meer mogelijkheden om te spelen dan in Amsterdam. Dat is waarom ik deze stap heb genomen', aldus Wöber, die bij Sevilla één van de drie (centrale) verdedigers is. 'Ik heb met geen enkel systeem een probleem. Het is wennen, maar ik houd ervan om naar voren te kunnen gaan waarbij ik weet dat er nog twee verdedigers achter mij staan.'

De wedstrijd tussen FC Barcelona en Sevilla FC begint woensdagavond om 21.30 uur. De heenwedstrijd werd door de Zuid-Spanjaarden met 2-0 gewonnen.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Eriksen10
Zat niet bij de selectie
0 0
Schwalbino
Wober was bruikbaar maar ik had er niet veel vertrouwen in dat hij een vaste plek kon afdwingen. Dat had hij zelf ook door. Marc had hem niet moeten laten gaan tussentijds.
0 -1
Gecko
En !
Marc hem maar verkopen. Speelde top wedstrijd bij Sevilla
Wat een beleid. Wat een beleid
Die Magallan is me een topper!, kan nu al weg!
2 -1
Joseph
Even voor de volledigheid, Ten Hag koos er voor om Blind niet op de plek van Schone te zetten, hierdoor was er geen plek voor Wober.

Het is ten Hag die hem de deur gewezen heeft. Wederom een voorbeeld van een trainer die zijn materiaal niet kan inschatten.
3 0
Gecko
Idd een onbenul.
Kan de schaal kosten
1 0
Ar
De trainer van Barcalona zag er al heel erg tegen op. Messi tegen onze Max.
Dus heeft ie Messi maar buiten de selectie gehouden.
2 0
Red Devil
Lekker avondje Copa del rey vanaf 19.25 uur op Ziggo Sport Voetbal.
5 0
RJB1979
Treft ie hem eerder dan Frenkie.
0 0