St. Juste merkt op: 'Er kunnen gaten vallen'

JesseTH, 25-01-2019 om 22:15, 5457 views, VoetbalPrimeur |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jeremiah St. Juste, verdediger van Feyenoord, ziet voor zijn ploeg kansen tegen Ajax. Hij heeft respect voor het voetbal dat de Amsterdamse ploeg herbergt, maar ziet ook dat er mogelijkheden liggen in de defensie van Ajax.

'Je hebt bepaalde dingen in je hoofd, maar we gaan het met het team bespreken en dan zorgen we dat we klaar zijn voor Ajax', meent de verdediger voor de camera's van VoetbalPrimeur. 'Ik denk dat Ajax een goede, voetballende ploeg heeft. Ze willen vooruit voetballen en omdat ze veel vooruit willen voetballen, kunnen er weleens gaten vallen.'

De volgende editie van de Klassieker van de Eredivisie vindt zondag 27 januari plaats. De aftrap die dag wordt om 14.30 uur verricht in de Kuip. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een eenvoudige 3-0 zege voor Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Het enige gat wat zij zondag zullen kunnen vinden wordt bedekt door hun onderbroek ...
2 0
talent020
S,t Juste moet er eerst maar eens voor zorgen dat hij de 90 min volmaakt....
0 0
WillyBrokamp
Ja, in het hoofd van St.Juste vallen ook wel eens gaten....
3 0
noahdepoah
Al die positieve voorspellingen, ik heb er een hard hoofd in morgen. Die verkoop van wober kon nog wel eens duur komen te staan. Onze verdediging ligt helemaal overhoop. Daar waar we gewend waren. Blind naar links en wober in centrum maakt Ten Hag er een bende van met maz naar links, in combinatie met Kristensen, Sinkgraven, etc. Ben bang dat hij er morgen tactisch een nog grotere bende van maakt.
3 -5
jollie18
Is toch logisch we zijn zoveel beter dan Feyenoord. En als Ajax zijn niveau haalt dan gaan wij makkelijk winnen. Utrecht uit was achter af ook een makkelijke zege
1 0
Ajaxadept
Slaat echt nergens op. Wober heeft absoluut niet het niveau van Magallan. Feit is alleen dat Ajax echt op zoek moet naar echt goeie backs. En dan van het niveau van Tagliafico en niet van het niveau van Kristensen. Wober was een aardige speler, de zogenaamde ideale schoonzoon, Magallan heeft die mentale hardheid wel, prima switch voor Wober dus.
3 0
DannTheDon020
Magallan is nu onze LCV voor het dicht gooien, morgen speelt hij zo: Blind - Magallan - de Ligt - Mazraoui en als Mazraoui geblesserd blijkt Kristensen op zijn plek. Denk dat misschien ook wel eens kan gaan gebeuren dat Tagliafico - Magallan - de Ligt - Mazraoui onze vaste achterhoede gaat worden en Blind de plek van Schøne overneemt.
3 0
Koekepeer
Niets meer aan doen zou ik zeggen
1 0
mvdk
Zolang ze na rust bij een 0-3 voorsprong niet in slaap vallen maak ik me niet druk...
2 0
AFCA0492
wow wat een inzicht. hoelang voordat je weer rood krijgt?
2 0
Afcadam14
Nog grotere gaten op de ranglijst ja.
7 0
Dexy
Er kunnen ook rode kaarten vallen, dat moet jij ondertussen wel weten Jerry.
2 0
GinoAFCA
hahaha zondag 0-3
0 -1