Lammers: 'Weet niet of ze houdbaar waren'

JesseTH, 20-01-2019 om 22:40, 4542 views, Voetbal International |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Sam Lammers is van mening dat hij zondag voor de volle honderd procent een strafschop had verdiend tijdens een van zijn confrontaties met Kostas Lamprou. Eerder in de wedstrijd scoorde de aanvaller tweemaal bij de Griek, maar de wedstrijd anders benaderen door een keeperswissel deed hij niet.

'Ik krijg de bal rond de zestien en dan schiet ik gewoon. Ik denk dat ze goed in de hoek waren', spreekt Lammers tegenover Voetbal International. 'Ik weet niet of ze houdbaar waren, maar ik ben er niet minder blij mee. Ik ga met elke kans hetzelfde om. Het maakt niet uit welke keeper er op het doel staat.'

Tot slot komt de spits uiteraard ook te spreken over het VAR-moment van zondag. Er werd Lammers een penalty onthouden na een vermeende overtreding van Lamprou. 'Ik tik die bal voor hem weg en hij komt in botsing met mij, hij geeft me een beuk. Daardoor kan ik niet langs hem en de bal binnen tikken, dus voor mijn gevoel was het er wel een.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TwoLegsAlwaysWin
Tweebenig, altijd een plusje :-) Daar zou eens vaker op gescout moeten worden.
0 0
Dexy
Een tien keer beter geschikte spits voor het spel van Ajax dan zowel Dolberg (die geen bal kan vasthouden) als Huntelaar (die niet kan meevoetballen en veel kansen mist).

Ik volg deze gozer al een tijd en ik vind hem echt veel potentie hebben. Voor iemand met zo'n lengte is hij verrassend technisch. Daarnaast kan hij heel goed een bal vasthouden en kan hij op eigen kracht een man uitspelen. En hij zit nog niet eens aan zijn piek, wordt zeker nog veel beter de komende jaren.
1 -5
Pierre Heno
Hoe hij even Blind een simpel te kijk zette voor een volle JCA was wel een statement van zijn techniek. Wie dat niet kan waarderen is geen voetballiefhebber. En Lamprou wordt gewoon 2x op dezelfde manier gepasseerd met lage afstandschoten vanaf links. Dan hoor je niet bij Ajax 1 in de goal te staan. Net als Sinkgraven geen linksback hoort te staan in Ajax 1. Tagliafico heeft dat inmiddels toch wel duidelijk gemaakt niet?!
0 0
Nick
Hahaha 10x beter dan Dolberg..

Ik wens Lammers alvast veel succes in het systeem van Ten Hag.
0 -3
Knalpot
En hoe speelt deze jongen met continu 6 man van de tegenpartij om hem heen?
2 0
ajaxajaxajax
Onana had ze gepakt....
2 0
Litmanen85
Keeper van pak em beet fortuna had ze waarschijnlijk ook gehad
0 0
Knalpot
goed voorbeeld na die 5-1 van vandaag
3 -1
Stroeve
Dit zou een heel geschikte spits voor Ajax zijn.
5 -2
AjaciedNB
Ik denk dat Psvau hem als een goede opvolger van de Jong ziet.
0 0
Litmanen85
Laat psv nooit gebeuren
1 0
Stroeve
Alles is te koop, toch.
2 -1