Vitesse opent tweede seizoenshelft met zege

Vitesse is heeft de Eredivisie vrijdagavond op een voor hen positieve wijze hervat. De eerste ontmoeting van de tweede seizoenshelft was er een tussen de Arnhemmers en Excelsior in het Gelredome en daar bleven de punten na een 3-2 zege voor Vitesse.

FT | Vitesse - Excelsior (3-2)

Opstelling Vitesse: 

Eduardo; Karavaev, Van der Werff, Clarke-Salter, Büttner; Beerens, Serero, Foor; Ødegaard, Darfalou, Linssen.

Opstelling Excelsior:

Damen; Fortes, Mattheij, Oude Kotte, Burnet; Schouten, Bruins, Koolwijk; Messaoud, Omarsson, Edwards.

Doelpunten: 

1-0 Navarone Foor (6')
2-0 Bryan Linssen (36')
2-1 Marcus Edwards (51')
3-1 Maikel van der Werff (67')
3-2 Jerdy Schouten (69')

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxwestland09
Ben benieuwd naar sierhuis bij Groningen
1 0
Ajax#1900
Ik ook, maar vooral Matusiwa bij De Graafschap
2 0
DeBaller
Dit weekend gaat t gebeuren mensen, ik voel het. FC Emmen - PSV 3-1.
2 -1
Labrador
Haha ja hoor. Dat gratis bier in het home werkt nog ff door bij je
0 0
Illegaal
Gelukkig weer voetballen kijken... ik vind dat de competitie veel te lang stop ligt.

In de winter een maand en in de zomer bijna 3 maanden, om te beginnen moet de winter vakantie korter, voetballen is een wintersport en de zomervakantie kan ook zeker een maand korter.

In plaats van dat ze minder clubs in de eredivisie willen zou ik er wel zeker 2 bij willen hebben, en dan kan je kiezen uit Roda, Sparta, Twente en NEC.

In de jaren dat er geen EK en WK is, is dit geen probleem, in de jaren dat die er wel zijn doe je het maar zoals de Engelsen het ook doen, of je last door de week nog wedstrijden in.
0 -2
Ajax#1900
Valt niet echt te vergelijken met de PL vind ik. Buiten het feit dat doorvoetballen in de winter daar op steeds meer weerstand stuit, moet je ook in acht nemen dat de selecties veel groter zijn en dat ze gemiddeld waarschijnlijk rond de 28 jaar zijn ipv 22. Die spelers zijn fysiek veel verder dan de talentjes in de Eredivisie.
2 0
Illegaal
Er zijn altijd wel reden te vinden wat daar anders is dan hier.

Frankrijk heeft 20 clubs
Italie heeft 20
Spanje heeft 20

Gewoon doen en niet kijken wat die wel en wij niet hebben.
Een bouwvakker moet tot zijn 68 tigste ploeteren in de bouw met veel minder vrije tijd.
Een voetballer in de bloeitijd van zijn leven moet makkelijk 10 van de 12 maanden kunnen voetballen, anders gaat hij maar in de bouw spartelen, als hij dat gedaan heeft en hij zou terug naar het voetballen kunnen terugkeren dan gaat hij zelfs wel 11 van de 12 maanden voetballen.

We moeten ophouden met het onterecht beschermen van die jochies, ook in Engeland wordt niet te zwaar gevoetbald, meestal staan daar ook altijd dezelfde 11 op de mat en staan ook altijd dezelfde reserve.
0 -1
Ajax#1900
Die landen kunnen ook prima 20 clubs met een fatsoenlijk stadion presenteren omdat er zo'n 60 miljoen mensen wonen. Een vergelijking met een bouwvakker gaat per definitie niet op natuurlijk. Vind wel dat er wat gedaan mag worden aan de fysiek achterstand die spelers hier hebben. Voor m'n gevoel houdt Ten Hag zich daar ook actief mee bezig. Toch eigenlijk bizar dat een Ziyech eerst totaal geen inhoud had bijvoorbeeld.
1 0