[Update] 'Zivkovic blijft toch bij Oostende'

ArthurV, 21-01-2019 om 19:20, 7927 views, Het Laatste Nieuws |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Oud-Ajacied Richairo Zivkovic is onderweg naar het Zwitserse FC Sion. Dat meldt Tomas Taecke, journalist van Het Laatste Nieuws. 

Zivkovic staat momenteel onder contract bij het Belgische KV Oostende, maar daar kon hij nooit overtuigen. Volgens Taecke wordt de transfer, behoudens ongelukken, snel afgerond.  

De spits mocht in het huidige seizoen veel wedstrijden starten, maar scoorde slechts drie keer in twintig competitiewedstrijden. In de Belgische beker scoorde hij twee doelpunten in drie wedstrijden.

Update - 18.20 uur (19 januari 2019) - 'Sion-transfer Zivkovic rond'

Richairo Zivkovic gaat tekenen bij FC Sion. De ex-spits van Ajax en spoedig KV Oostende verhuist definitief naar de subtopper uit Zwitserland. Dit alles meldt Tomas Taecke, journalist van Het Limburgs Nieuwsblad

Update - 19.15 uur (21 januari 2019) - 'Zivkovic blijft toch bij Oostende'

Waar de transfer van Richairo Zivkovic naar FC Sion bijna in kannen en kruiken leek, lijkt niets minder waar. Volgens Roy van den Berghe gaat de transfer van de oud-Ajacied voorlopig nog niet door. 'FC Sion was wel degelijk serieus in de markt voor Richairo Zivkovic, maar de partijen kwamen er uiteindelijk niet uit. Zivkovic staat open voor een nieuw avontuur', schrijft de journalist van Voetbal International op Twitter.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bazenvan95
Neem je verlies en ga gewoon terug naar de eredivisie, ook daar had hij het nog niet bewezen.. dus dan kan je rustig opnieuw beginnen, zou oud is hij nog niet
0 0
GvanderK
Ow ja we hadden hem ook nog
0 0
Stroeve
Zou zo’n jongen dan niet beter kunnen terugkeren naar FC Groningen bijvoorbeeld. Hoe gelukkig wordt een Nederlandse voetballer in hemelsnaam bij FC Sion?
4 0
Ajax#1900
Waarschijnlijk betalen ze wel beter hoor. En ik denk dat hij het in Nederland wel gezien heeft. Hij blijft dan te veel onder een vergrootglas.
4 0
Stroeve
Ja, daar zit zeker wat in. Hopelijk wordt het nog wat met z’n carrière.
0 0
Mario65
Hij had echt het talent, maar het moet tussen de oren ook allemaal kloppen.
Dat verval lag voor het grootste deel aan hemzelf.
Jammer...
0 0
Ar
Wat is er toch gebeurd met die jongen?
1 -1
Red Devil
Hoelang zal het gaan duren voordat hij daar ook weer op de bank beland deze overschatte speler.
2 -1
Ajacied33
Man man, van veelbelovend talent zit je dan bij Oostende en straks misschien bij het nietige FC Sion. Zonde...
1 -1
trainerdv
Nou, zo veelbelovend vond ik hem niet. Jong gedebuteerd in de eredivisie, dat zeker. Maar eigenlijk nooit beter geworden sinds dat jaar Groninignen. Geen wonder dat geen enkele topclub hem nam. Ajax nam een gokje (van 1 miljoen of zo), dus ook daaraan al wist je dat het niet werelds zou worden.
4 -2
ajaxdordtt
Wat een hoop onzin in 1 post. Ajax betaalde bijna 3 miljoen. 10 goals in 33 wedstrijden voor je 18e is toch vrij indrukwekkend. Elke topclub wilde hem, oa. psv en city waren concreet. Achteraf is het makkelijk roepen maar was gewoon een enorm talent. Ajax heeft dat ook allemaal niet handig aangepakt. Hadden hem lekker 2 jaar aan groningen moeten verhuren waar hij een held was ipv hem naar jong Ajax te trappen.
0 0