'Ervan overtuigd dat Ten Hag toptrainer zal worden'

JesseTH, 12-01-2019 om 21:30, 6632 views, Voetbalzone |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Chris David, geboren Amsterdammer en tegenwoordig stagespeler bij Bolton Wanderers, bewaart warme gevoelens aan zijn tijd met Erik ten Hag bij FC Utrecht en FC Twente. De twee bouwden een band op en spraken elkaar onlangs nog.

'Ten Hag is een fantastische trainer en een speciale man', vertelt David in een interview met Voetbalzone. 'Voor mij persoonlijk is hij een van de beste trainers die ik heb gehad. Ik ben ervan overtuigd dat hij in Europa een toptrainer zal worden. Het is geen verrassing dat hij het nu goed doet bij Ajax. Misschien had het wat tijd nodig, maar dat is niet zo gek.'

De twee blijken elkaar contactgegevens ook nog altijd niet verloren te zijn. 'Hij stuurde me toevallig deze week nog een appje, waarin hij schreef dat clubs hem konden bereiken als ze wilden weten wat voor persoon ik ben en dat ik hem altijd kon bereiken als er iets is. Dat doet me enorm goed, we hebben een speciale band.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Ja Ten Hag is al een top trainer, speelt met ons Ajax heel modern voetbal
Is al weer een stap verder in het voetbal, hier word alles nog geromantiseerd, vooral over de 10 positie, daar spelen tegen woordig allemaal spelers die diep gaan, bediend moeten worden.
En die aangespeeld worden door bv de oude nummer 10 de technisch begaafde speler.
Kijk maar eens hoe Dortmund en Liverpool spelen, ik geniet er echt van
Door het vreselijke hoge tempo, lijkt het vaak technisch niet zo goed, maar wat zijn ze funcioneel.
1 0
Tinus
Het is absoluut genieten. Ik ga echt weer graag naar het stadion. Maar om nog even terug te komen op je wat cynische reactie op mijn commentaar op Ten Hag. Ik snap sommige beslissingen van hem gewoon niet. Zoals de 5 wissels in de basis in de openingswedstrijd van de eredivisie en de opstelling tegen PSV. Dat zijn dure missers geweest vind ik. Maar vooral eerder al in de 2e helft van vorig seizoen. Zoals zijn wissels (oa younes), commentaren en persconferenties vond ik vaak tenenkrommend. Ik ben heel blij dat het nu zo goed gaat met goed en aantrekkelijk voetbal. En ik ben ook blij dat hij zich steeds beter manifesteert.
1 0
ajaxinho
TH was vorig seizoen geen vooruitgang tov Keizer.
Had voor mij niet gehoeven.

Aan de andere kant,
hadden we deze geweldige prestatie van hem niet gehad.

Voetbalinhoudelijk idd een aantal missers (late wissels, Heracles, PSV).
Maar het belangrijkste is dat hij ervan heeft geleerd.
Er zijn weinig trainers die echt evalueren en reageren.

Overige missers vind ik teveel Jong Ajax spelers in de bekerwedstrijden.
Zeker in deze eindronden moeten de basisspelers gewoon de prijs binnenslepen.
Roda JC is een waarschuwing geweest wat dat betreft.

Het ontbreken van een Plan B is ook iets waar TH aan moet werken.
1 0
ambtenaar
Dafuq.....hij is trainer van facking AJAX, hij is al een toptrainer.
1 -1
Bocarra
En weer een speler die wegloopt met ten Hag. Driessen eat your hart out. :-)
10 -2
Tinus
Dat deze gozer met hem wegloopt vind ik echt totaal onbelangrijk. Het is belangrijker dat spelers van Ajax met hem weglopen. Vorig seizoen waren dat er bij Ajax voor mijn gevoel bijzonder weinig. Nu kijkt het gelukkig veel beter en zelfs goed te gaan. Ik zal eerlijk zijn, een fan van ten hag zal ik niet zo snel worden. Daarvoor heeft hij echt ff teveel missers begaan in mijn optiek. Maar ik ben wel steeds positiever over hem.
1 -9
Web
Te veel missers nog wel.
1 0
JPM
Wat ontzettend goed om te horen, joh. We zullen het aan hem doorgeven; het zal Erik vast bijzonder veel kracht geven wanneer hij verneemt dat jij het langzamerhand in hem ziet zitten.
4 0
MosesD
Driessen is een beetje een zielig mannetje die zich journalist noemt. Sowieso ben ik geen fan van de Telegraaf. Volgens mij had Ajax ooit belangstelling voor deze David. Is toen naar Engeland gedaan, dacht ik.
7 0