Padt krijgt werkstraf van vijftig uur

NielsOpdam, 11-01-2019 om 13:55, 2975 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Sergio Padt, doelman van FC Groningen, heeft een werkstraf van vijftig uur gekregen, nadat hij een beveiliger in de trein mishandelde. Dat heeft de rechter vandaag besloten, geciteerd door De Telegraaf. 

In september van het vorige jaar reisde de voormalig Ajacied met de trein naar zijn woonplaats Kropswolde. Hij had geen vervoersbewijs en werd daarop aangesproken door twee conducteurs. Vervolgens ging de keeper van FC Groningen door het lint. Een beveiliger hielp de conducteurs vervolgens.

Padt schold de conducteurs en de beveiliger uit en gaf de beveiliger, volgens justitie, een klap 'met de vlakke hand.' Op het station in zijn woonplaats werd Padt aangehouden door de politie en moest hij de nacht doorbrengen in de cel op het politiebureau. 

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dolblij
Hij zou ook nog gespuugd hebben. Of dat dan ook nog uitmaakt of je dat met het vlakke neussnot doet of met een gebalde rochel?
0 0
Gooseman
In het voorjaar mee laten helpen met de paddentrek.
0 0
Koningtoto
Dan zit hij mensen dwars die door willen rijden. Laat hem lekker in een bejaardenhuis met oudjes praten.
0 0
MarLuuk76
Ik wist dat niet dat een vuist als zwaarder wapen wordt gezien. Ik heb een hekel aan vechten, maar Ik weet zeker dat ik met openhand meer schade kan aanbrengen dan met een vuist. Heel bijzonder weer dat daar blijkbaar verschil inzit. Maar goed ik kom nooit in dit soort situatie’s. Ik kan gelukkig wel een treinkaartje betalen.
1 -1
Redrum
Maar hoe dan? Met een karatechop ofzo?
0 0
Koningtoto
Vuist is een bal van een kilo, wat niet meegeeft. Vlakke hand is ook een kilo. Maar zonder de knokkels en het geeft mee. Maar wat schade betreft geef ik je gelijk.
0 0
Stamhoofd
Zo'n persoon wil je toch niet in je team hebben, als publiek figuur kun je zoiets nooit doen. Gelijk weg sturen.
0 0
Redrum
Ik weet trouwens wel een goeie straf voor hem: laat hem 50 uur lang ballenjongen zijn in de Kuip. Dat zijn aardig wat potjes dat hij compleet voor lul loopt. Na de derde wedstrijd wordt hij al suïcidaal waarschijnlijk.
1 -1
Redrum
Ja en wat houdt die werkstraf in? Laat zo'n gozer lekker 50 uur poepscheppen in een varkensstal laat ik zeggen. Dan zullen er echt wel een aantal momenten optreden waarbij hij zijn acties nog eens overziet.
1 0
MSwertz92
Een normaal persoon zit een week, krijgt 120 uur werkstraf met 2 maanden voorwaarderlijk met een proefperiode van 2 jaar. Padt mag niet zeuren denk ik zo.
0 -3
Ajacied0591
Tenzij je een allochtoon bent, dan krijg je niks.
4 -1
RusselWestbrook
Diezelfde allochtonen die tegelijkertijd oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit?

Wel knap vind ik dat altijd. Net als dat ze het vertikken om te werken maar ondertussen wel banen van 'echte' Nederlanders stelen.

Alleskunners, die allochtonen.
1 -4
Koningtoto
Sorry, ik heb geen politieke voorkeur. Ik heb geen vooroordelen. Maar als ik naar de cijfers van de bezetting in de Nederlandse gevangenissen kijk, bekruipt me toch een gevoel dat de allochtoon crimineler is dan de autochtoon. Misschien liegen de cijfers, misschien niet.
1 0
Redrum
Ze stelen onze banen en onze tv's.
2 0
Koningtoto
En m'n driewieler :@
1 0
Koningtoto
Vlakke hand beste man. Dat scheelt enorm in de strafmaat. Heb het aan den lijve ondervonden. Een gebalde vuist wordt als zwaarder 'wapen' gezien.
0 0
Redrum
Dat scheelt nogal ja. Niemand gaat voor een bitchclap de bak in.
1 0
Koningtoto
Nja, ik was vroeger een boefje en heb 4 weken gezeten voor een vlakke hand. Met gebalde vuist had het een andere aanklacht en veel zwaardere straf geweest. Met een vlakke hand kan je ook iemand dood slappen. Kans op breuken in het gezicht is miniem, vandaar de lichtere straffen.
1 0
Redrum
Tja, het hangt er net vanaf hoe de situatie was en de daarbij behorende aanklacht natuurlijk. Het zal in ieder geval een aardige pets geweest zijn dan of niet?
0 0
Koningtoto
Harder dan bedoeld, met veel meer gevolgen dan bedoeld. Spijt van.
0 0
Redrum
Ja ik heb ook wat dingen gedaan waar ik op zijn zachtst gezegd niet trots op ben. Het feit dat je spijt hebt is wel een goed teken denk ik.
0 0
Koningtoto
Ik ben nu zo'n 20 jaar braaf en dat maakt me trotser dan mn naam van vroeger. Je koopt er allemaal niks voor.
0 0
Redrum
Braaf zijn kost een heleboel meer discipline, geduld en energie dan niet braaf zijn. Het is zoveel makkelijker om niet braaf te zijn en overal schijt aan te hebben, maar het levert je uiteindelijk geen moer op inderdaad. Ja, ellende. Dat levert het op.
0 0
Koningtoto
Yup. Ik heb alle soorten criminaliteit gehad, niks wijzer van geworden. Fok dat. Rechtschapen mens bevalt me echt 100 keer beter.
0 0
Hans Kraay Jr.
4 weken voor een vlakke hand???
Dan ben je behoorlijk genaaid.
0 0
Koningtoto
Ik vond van niet xD
0 0