Padt krijgt werkstraf van vijftig uur

NielsOpdam, 11-01-2019 om 13:55, 3101 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Sergio Padt, doelman van FC Groningen, heeft een werkstraf van vijftig uur gekregen, nadat hij een beveiliger in de trein mishandelde. Dat heeft de rechter vandaag besloten, geciteerd door De Telegraaf. 

In september van het vorige jaar reisde de voormalig Ajacied met de trein naar zijn woonplaats Kropswolde. Hij had geen vervoersbewijs en werd daarop aangesproken door twee conducteurs. Vervolgens ging de keeper van FC Groningen door het lint. Een beveiliger hielp de conducteurs vervolgens.

Padt schold de conducteurs en de beveiliger uit en gaf de beveiliger, volgens justitie, een klap 'met de vlakke hand.' Op het station in zijn woonplaats werd Padt aangehouden door de politie en moest hij de nacht doorbrengen in de cel op het politiebureau. 

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dolblij
Hij zou ook nog gespuugd hebben. Of dat dan ook nog uitmaakt of je dat met het vlakke neussnot doet of met een gebalde rochel?
0 0
Gooseman
In het voorjaar mee laten helpen met de paddentrek.
0 0
MarLuuk76
Ik wist dat niet dat een vuist als zwaarder wapen wordt gezien. Ik heb een hekel aan vechten, maar Ik weet zeker dat ik met openhand meer schade kan aanbrengen dan met een vuist. Heel bijzonder weer dat daar blijkbaar verschil inzit. Maar goed ik kom nooit in dit soort situatie’s. Ik kan gelukkig wel een treinkaartje betalen.
1 -1
Redrum
Maar hoe dan? Met een karatechop ofzo?
0 0
Stamhoofd
Zo'n persoon wil je toch niet in je team hebben, als publiek figuur kun je zoiets nooit doen. Gelijk weg sturen.
0 0
Redrum
Ik weet trouwens wel een goeie straf voor hem: laat hem 50 uur lang ballenjongen zijn in de Kuip. Dat zijn aardig wat potjes dat hij compleet voor lul loopt. Na de derde wedstrijd wordt hij al suïcidaal waarschijnlijk.
1 -1
Redrum
Ja en wat houdt die werkstraf in? Laat zo'n gozer lekker 50 uur poepscheppen in een varkensstal laat ik zeggen. Dan zullen er echt wel een aantal momenten optreden waarbij hij zijn acties nog eens overziet.
1 0
MSwertz92
Een normaal persoon zit een week, krijgt 120 uur werkstraf met 2 maanden voorwaarderlijk met een proefperiode van 2 jaar. Padt mag niet zeuren denk ik zo.
0 -3
Ajacied0591
Tenzij je een allochtoon bent, dan krijg je niks.
4 -1
RusselWestbrook
Diezelfde allochtonen die tegelijkertijd oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit?

Wel knap vind ik dat altijd. Net als dat ze het vertikken om te werken maar ondertussen wel banen van 'echte' Nederlanders stelen.

Alleskunners, die allochtonen.
1 -4
Redrum
Ze stelen onze banen en onze tv's.
2 0