'Sanogo mogelijk naar Montreal Impact'

BVeenstra, 11-01-2019 om 13:40, 3576 views, Goal.com |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-spits Yaya Sanogo kan de overstap maken van de Franse competitie naar de Major League Soccer (MLS). De aanvaller, die nu onder contract staat bij Toulouse FC, staat op de radar van Montreal Impact uit Canada, zo meldt de Franse versie van Goal.

Rémi Garde, trainer van Montreal Impact, heeft zijn interesse uitgesproken in de oud-spits van Ajax. Dit seizoen komt Sanogo nauwelijks aan spelen toe bij Toulouse. De Fransman kwam tot slechts vijf optredens tijdens deze jaargang. Een knieblessure die hij opliep in september zorgde voor een lange afwezigheid.

Sanogo speelde in het seizoen 2015/2016 een halfjaar op huurbasis bij Ajax. Mede op aanraden van toenmalig Arsenal-manager Arsene Wenger kwam de Franse spits toen naar Amsterdam. Na een halfjaar vertrok Sanogo echter alweer bij Ajax, waarna hij het seizoen afmaakte bij Charlton Athletic. Sinds de zomer van 2017 speelt hij bij Toulouse.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ErikDeBosz
Goede spits, beter dan Dolberg.
0 -2
Babangida83
Deze gast heeft een topzaakwaarnemer. Kan er werkelijk niks van en heeft toch bij Arsenal en Ajax onder contract gestaan en gaat nu dus misschien een mooi avontuur in Canada krijgen. Dat is best goed.
2 0
Bensco
zat ik ook al aan te denken. Zal vast dezelfde manager als Guus Meeuwis hebben. Ook zo'n beperkte zanger die toch op een of andere manier volle zalen verkoopt.
1 0
MPAjax
sanogoal !@
0 0
TvdH
toch mooi dat zo'n draak ook gewoon voetbalmiljonair is
2 0
Redrum
Dit nieuws heeft Zero Montreal Impact op mijn vrijdagmiddag.
1 0
ZeeuwsAjax34
Het is dat je in Amerika niet kan degraderen, anders zouden ze daar wel een probleem krijgen
0 0
Ferd
Ja want zowel Ajax als Arsenal en Toulouse zijn door sanogo gedegradeerd .....
0 0
Leo252
Zijn er geen belangrijke zaken dan dit "nieuws" over een compleet mislukte huurling.
1 0