[Update] Dekker: 'Wil bij GAE graag met 34 spelen'

NielsOpdam, 11-01-2019 om 14:25, 8796 views, Go Ahead Eagles |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Vince Gino Dekker, oud-jeugdspeler van Ajax, heeft een contract getekend bij Go Ahead Eagles. Dekker tekent tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog één seizoen. Dat meldt Go Ahead Eagles via de clubwebsite.

Dekker gaat in Deventer met rugnummer 34 spelen, als eerbetoon aan Abdelhak Nouri. De 21-jarige linksbuiten vertrok in de afgelopen zomer bij Ajax en vervolgde zijn carrière bij AZ. In Alkmaar sloot hij aan bij Jong AZ, waar hij eind december van het vorige jaar zijn doorlopende contract liet ontbinden. 

Technisch manager van Go Ahead Eagles, Paul Bosvelt, is blij met de komst van Dekker. 'Hij heeft niet voor niets de hele jeugdopleiding van Ajax doorlopen en we hopen dat hij als jonge, talentvolle speler extra creativiteit toevoegt aan onze selectie. Go Ahead Eagles biedt hem in ieder geval een mooie kans om zich te manifesteren.'

Update - 14.25 uur (11 januari 2019) - Dekker: 'Wil bij GAE graag met 34 spelen'

Vince Gino Dekker was in de Ajax-jeugd teamgenoot van Abdelhak Nouri. 'Daarom wil ik bij GA Eagles ook graag met nummer 34 op mijn rug spelen. Het rugnummer wat Nouri altijd droeg', opent Dekker in gesprek met De Stentor. 'Ik ken hem en zijn familie goed, we speelden twaalf jaar samen.'

'Vorig seizoen keerde ik terug bij Jong Ajax en werden we kampioen', vervolgt Dekker. 'Staat toch maar mooi mijn cv.' Dit jaar hoopt Dekker met zijn nieuwe club, Go Ahead Eagles, weer de titel in de Keuken Kampioen Divisie te pakken. 'Twee jaar achter elkaar kampioen worden in de eerste divisie.... Zou best bijzonder zijn, toch?'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeKenner
“Vorig jaar keerde ik terug bij Ajax en werden we kampioen” “Twee jaar achter elkaar kampioen worden zou best bijzonder zijn toch”

Hij heeft daar toch totaal niet aan bijgedragen?? Ik vind het een beetje misplaatst om daar dan de credits voor op te eisen. Zoals ik bij hem wel vaker het idee heb dat zijn acties misplaatst zijn. Zo’n mode mannetje die het belangrijker vindt dat zijn haar goed zit. Teert nog steeds op zijn Ajax verleden.
0 0
mvdk
Had misschien wel wat voor De Graafschap geweest.
0 0
MPAjax
onder jonk een aardige speler in de jeugd, daarna na door een zware blessure te ver terug gevallen misschien over een paar jaar dat hij zn oude niveau terug heeft als hij veel minuten maakt bij gae
0 0
trooop
Zelden werd zo’n matige jeugdspeler zo massaal en overmatig gehypet. Dat heeft hem ongetwijfeld geen goed gedaan. Ik heb overigens altijd beweerd dat kelder eredivisie zijn max zou zijn.
Eagles is een mooie club, hopelijk voor hem is hij daar eindelijk op z’n plek.
2 -9
KleinMiljoen
Overhyped? Was toch 4 jaar geleden al bekend dat hij nooit het eerste zou halen
4 -2
AjaxPassion
Hey Dekker, dit was toch de favoriet van Ozymandias? Naast Terry Lartey etc. etc?

Edit: M.a.w. Stop met t hypen van jeugdspelers en al helemaal met ze potentiële wereldtoppers te noemen.
6 -3
trodat4030
Kan wel wat moois worden. Met die lange spits Navratil (Verheydt dus :p) van 1.92 (onder voorbehoud dat ie ook aardig kan koppen), kun je met Gino’s gouden linkerbeen een mooi koppel vormen. Heb altijd een zwak gehad voor Gino.

Zet m op jong!
10 -1
PetervanAmsterdam
Navratil? Verheydt bedoel je.
3 0
trodat4030
Eeeeh, ja, die bedoel ik ja haha!
0 0
didierajax020
Mooie, goede club voor hem. Mijn familie komt uit Deventer, ik zal zeker eens een wedstrijdje bezoeken. Geen groot fan van het publiek in de Adelaarshorst, maar een echte volksclub blijft het wel. Succes Gino!
9 0