Ajacieden naar Egypte voor Afrika Cup 2019

SJvanveen, 08-01-2019 om 16:08, 10470 views, CAF |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

De Afrika Cup 2019 wordt definitief gehouden in Egypte, zo is bekendgemaakt. In eerste instantie was Kameroen het gastland, maar het land van Ajax-keeper André Onana raakte in november de status van organisator kwijt. Egypte is nu de opvolger. 

Kameroen bleek niet bij machte het Afrikaanse voetbaltoernooi goed te organiseren en dus werd de licentie afgepakt. Marokko, het land van Ajacieden Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui, gold als een van de gegadigden om het toernooi te organiseren, maar uiteindelijk ging het tussen Zuid-Afrika en Egypte.

Laatstgenoemde land heeft nu de organisatie op zich genomen en organiseert zo de Afrika Cup voor de vierde keer. Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui (beiden Marokko), André Onana (Kameroen) en Lassane Traoré (Burkina Faso) kunnen mogelijk deel uit gaan maken van de landenselecties op de Afrika Cup. Voormalig  Ajacieden Patrick Kluivert en Clarence Seedorf zijn mogelijk coach op het toernooi, aangezien het duo hoofdverantwoordelijk is bij Kameroen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
hartvoorajax1
Is de CL finale niet op 1 juni?
0 0
Dexy
Wanneer vind dit toernooi plaats?
0 0
Pheadrus
Juni 2019 volgens de Wiki website. Ajax speelt 12 mei de laatste wedstrijd dus dat kan wel. Wordt wel heel heet voor ze in Egypte.
1 0
KlasseLasse
beter geregeld dan 2 jaar geleden dus
1 0
Dexy
Oké, thanks.

Fijn dat Ajax er in ieder geval niet onder te lijden heeft, want Ziyech, Mazraoui en Onana zijn toch wel belangrijke krachten die we niet makkelijk kunnen missen nu.
0 0
JanTa
Ik dacht in de zomer na de competitie maar...……., ik kan het ook mis hebben.
0 0
MM1974
afschaffen,is niet goed voor ajax,moeten kampioen worden.
0 -2
SPRKY020
scheelt dan weer dat we dan al kampioen zijn he?
1 0
MM1974
als het dan idd na mei is is t niet zo erg:)
0 -1
3*stars*3
Hoe zit het nu met kwalificatie voor Kameroen?
Ze speelden wat oefenduels en kwalificatietoernooi is al gestart.
Blijft vaak een hele soap rond Afrikaanse toernooien...
0 0
Saanchez
Laten we niet vergeten dat het best mogelijk is dat Bandé daar ook aan meedoet. Denk dat hij eerder in de selectie zit dan Traoré
1 0