[Update] 'Fosu-Mensah slaat aanbiedingen af'

FinnDekker, 31-01-2019 om 22:50, 7328 views, Daily Mail |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Aston Villa hoopt voor de rest van het seizoen Timothy Fosu-Mensah te huren van Manchester United, zo meldt The Daily Mail. De voormalig Ajax-jeugdspeler speelt nu op huurbasis bij Fulham, maar bij de Londense club komt hij amper aan spelen toe.

Fosu-Mensah maakte in het begin van het Premier League-seizoen nog geregeld minuten voor Fulham, maar sinds de komst van Claudio Ranieri is speeltijd gering. Na negen duels zonder speelminuten mocht de verdediger afgelopen dinsdag tegen Arsenal (4-1 nederlaag) ruim een halfuur invallen.

Fulham zou Fosu-Mensah nu terug willen sturen naar Manchester United, omdat de club aan een maximum van gehuurde spelers zit en ruimte wil maken voor andere huurlingen. Mocht Fosu-Mensah naar Aston Villa vertrekken, komt hij er samen te spelen met oud-Ajacied Anwar El Ghazi.

Update - 22.45 uur (31 januari 2019) - 'Fosu-Mensah slaat aanbiedingen af'

Timothy Fosu-Mensah, die nog tot medio 2020 onder contract staat bij Manchester United, heeft verschillende mogelijkheden om zijn verhuur bij Fulham te beëindigen afgeslagen. Naast Aston Villa zou de talentvolle verdediger ook 'nee' hebben verkocht aan onder meer Huddersfield Town, zo stelt Manchester Evening News.

Claudio Ranieri, zijn trainer bij de club uit Londen, gaf in een eerder stadium aan het niet erg te vinden als Fosu-Mensah Fulham zou verlaten. 'Als ze hem willen mag hij gaan, want bij mij speelt hij niet veel en ik begrijp dat hij jong is en moet spelen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Eastwood
Zal wel in Eindhoven belanden.
1 0
Bennyben
Volgens mij wil deze jongen niet slagen, zal wel weer met geld te maken hebben als je ergens anders misschien wel kan spelen
0 0
markk
Fosu-mensah komt echt te kort om op het hoogste niveau te spelen. Snelle en fysiek sterke verdediger maar ook erg onbetrouwbaar. Zou ook bij Ajax op de bank terecht komen.
0 0
Schwalbino
Waarom komt hij bij Fullham niet aan de bak? De potentie heeft hij maar waar schort het aan?
0 0
Litmanen85
Begint een aardig lijstje te worden met jonge spelers die Ajax veel te vroeg verlieten en waar niks meer van terecht is gekomen.
3 0
Middenweg401
Villa is wel een veel mooiere club dan dat Fulham.
1 0
Ajax27
De Nederlandse top is ook mooier dan de Engelse Championship. Daar had ie ook kunne spelen. Dan was ie waarschijnlijk al in het Nederlands elftal beland. Dan was ie nu met zn 3e of zelfs 4e seizoen bezig. Dan had ie volgend seizoen naar een topclub kunnen vertrekken. Maja lekker vroeg vertrekken... tja.
2 0
Middenweg401
Ja, maar dit wisten we al direct bij zijn domme vertrek.
Hij gaf de perfecte springplank voor zijn carrière op.
1 0
Suarez16_
Hoe jaloers zou deze gozer wel niet zijn op De Ligt? Hij is 2 jaar ouder, maar waar hij alle degradatiekandidaten voornamelijk op de bank in Engeland af gaat speelt Matthijs in Oranje, de CL en is hij aanvoerder van Ajax. Als hij bij Ajax was gebleven was hij dat waarschijnlijk geweest.
12 0
KleinMiljoen
Gaat lekker met z'n carrieretje
4 0
Stamhoofd
De huppelt ook maar van de ene naar de andere club. Zonde, had bij Ajax in een paar jaar kunnen uitgroeien tot een geweldige speler.
4 0
Ozymandias
Fosu-Mensah moet naar een club waar ze hem als centrale verdediger gebruiken en hij naast een ervaren speler komt te spelen die hem positioneel zal begeleiden. Persoonlijk denk ik dat Ajax de ideale club voor hem zou zijn. Hij zou in Amsterdam naast Blind komen te spelen en die is precies het type partner centraal achterin wat Fosu-Mensah nodig heeft. Qua atletisch vermogen, één op één verdedigen en opbouwende kwaliteiten zou hij voor Ajax direct een goede speler zijn. Als hij positioneel ook beter wordt (wat zeker zal gebeuren namate hij meer ervaring opdoet als centrale verdediger) kan hij een geweldige verdediger voor Ajax worden. Hij is misschien wel de ideale vervanger van De Ligt.
7 -1
Afstandsschot
Voor mij is eigenlijk de enige vraag of Ajax dat principieel zou willen. Sportief gezien ben ik het namelijk met je eens en is hij de ideale vervanger van De Ligt.
0 -1
Ozymandias
Tja, ik vind het onverstandig om toptalenten als Fosu-Mensah (en in de toekomst misschien iemand als Redan) mis te lopen omdat ze ooit op jonge leeftijd al bij Ajax zijn vertrokken. Het is ook niet zo alsof daardoor de eigen jeugd eerder geneigd zal zijn om naar Engeland te gaan (omdat ze later misschien toch weer een kans bij Ajax krijgen) aangezien Engelse clubs na Brexit (eind maart) toch geen spelers van onder de 18 uit de Europese Unie meer mogen halen. Wat natuurlijk geweldig is voor Ajax.
2 -2
Afstandsschot
Eens, ik zou hem ook graag terug zien komen. Je geeft alleen natuurlijk wel een signaal af aan de rest van de jeugd die een buitenlands avontuur aan kan gaan, hoewel het geval van Fosu-Mensah wel iets anders is, gezien hij bij Ajax geen contract had klaarliggen.
2 -1
Petterson1964
Nouri en Van de Beek ook niet maar die konden wél een jaartje wachten..
0 0
Caparzo
Idd die ‘reden’ van geen voorstel is BS, hij wist donders goed dat hij een prima aanbieding zou krijgen. Dat was toen nog zo te doen gebruikelijk bij Ajax. Geld was de reden, maar dat zeg je nu eenmaal niet (taboe). De welbekende keuze tussen snel veel geld (bijna altijd slechte carrière) en geleidelijk veel geld (bijna altijd goede carrière naar de mogelijkheden).
1 0
Ajaxxxisdebeste
Goeie beslissing hé Fosu....
4 0