Koppers met Veltman: 'Slepen elkaar erdoor'

JesseTH, 30-12-2018 om 21:15, 7445 views, Tubantia |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman en PEC Zwolle-verdediger Dico Koppers hebben veel aan elkaar gehad tijdens hun revalidatieperioden. De oud-Ajacied kampte al langere tijd met blessureleed en kon Veltman op die manier goed helpen.

'Joël wist dat ik hier zat toen hij in april een kruisbandblessure opliep. Hij belde me met de vraag of hij er verstandig aan deed om in Zeist te revalideren', vertelt Koppers tegenover Tubantia. 'Vervolgens heeft hij hier een appartement in de buurt genomen om zo goed mogelijk en in alle rust doordeweeks te kunnen herstellen. We slepen elkaar erdoor.'

Ook fysiotherapeut Niels Veldman zag de twee voormalig-teamgenoten elkaar opzoeken. 'Ze liggen goed op schema. Toch mooi. Dico en Joël zijn even oud. Als teamgenoten doorliepen ze samen de jeugd bij Ajax. Dan treffen ze elkaar hier weer en als echte vrienden loodsen ze elkaar ook door de laatste fase van het herstel.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax leiden
Die komen er nooit meer in komen veel te kort voor het niveau van nu
0 0
Ajacied33
Dico Koppers, shit he, wat hebben we toch middelmaat gehad in de loop der jaren. Blij dat we zulke spelers nu in ieder geval niet meer hebben. Verder hoop ik dat Veltman weer snel bij de groep kan aansluiten
0 -3
SjakieWolfs
Nou ja, hij was gewoon niet goed genoeg voor Ajax 1. Dat is helemaal niet erg want als je de Ajax Academy hebt doorlopen is er altijd een toekomst voor je in het betaalde voetbal. Voor elke subtopper in de Eredivisie een zeer bruikbare speler als je het mij vraagt.
0 0
Noxin
En tegen Feyenoord deed hij het prima tijdens z'n debuut. :)
0 0
Bensco
Veltman zijn mentaliteit tijdens zijn revalidatie is wel top hoor. Hij pikt het niet alleen heel professioneel op maar motiveert anderen ook. Hopelijk komt hij goed sterk uit zijn herstel periode en kan hij van waarde zijn voor dit elftal in de 2e seizoenshelft.
8 -1
jeppas
Veltman is gewoon een betrouwbare en inmiddels ervaren verdediger. Ik weet ook wel dat een Sanchez of de Ligt meer kwaliteiten hebben, maar hij kan wel een ideale 12e man zijn, omdat hij zowel centraal als op op rechtsachter kan ballen.
0 0
Bensco
Ik zie Veltman ook liever strijden voor die plek als RCV. Hij is meer een verdediger dan dat Blind er eentje is. Blind vind ik als controleur echt briljant.
0 0