Völler: 'Bosz past perfect bij Leverkusen'

NielsOpdam, 24-12-2018 om 08:45, 4863 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Rudi Völler, sportief directeur bij Bayer Leverkusen, denkt dat Peter Bosz perfect bij zijn nieuwe club past. Dat vertelt de oud-international van West-Duitsland tegen Duitse media, geciteerd door De Telegraaf. 

'Peter Bosz staat voor attractief, snel en aanvallend voetbal', opent Völler over zijn nieuwe hoofdtrainer. 'Hij heeft altijd een speciale passie getoond voor het werken met jonge talenten. Peter past daarom perfect bij ons, want wij werken al jarenlang aan de ontwikkeling van jonge, beloftevolle spelers.'

Bayer Leverkusen hoopt in combinatie met enkele ervaren spelers de jonge spelers naar het hoogste niveau te tillen. 'Vooral bij Ajax heeft Peter bewezen dat hij talenten beter kan maken, teams kan formeren en ook internationaal iets moois kan neerzetten.' Bosz start op 4 januari officieel in Leverkusen en maakt zijn debuut op 19 januari thuis tegen Borussia Mönchengladbach.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
past heel goed bij Leverkusen. net zo goed als n fluim van Frenk bij t haar van Rudi
0 0
kaashaas
Past nog beter bij Ajax ... Rudie
1 -1
AFCA14JC
ik ga lekker leverkussen volgen! Bij Dortmund had Peter gewoon heel veel pech.. zo veel geblesseerden en probleemgevallen als Aubameyang en Dembele. Als Favre dat seizoen trainer was geweest had hij er ook uit gelegen.

Toch heb je zonder de vele geblesseerden ook de contouren kunnen zien van een heel goed Dortmund aan het begin van het seizoen!

Ik hoop dat ze bij Leverkussen hem de tijd geven want in het begin kunnen de spelers nogal "schijtbakkerig" zijn (om in Bosz worden te spreken) en durven spelers niet altijd 30 m van hun keeper te spelen.

Good luck Peter Boss!
2 -1
GvanderK
Hoop dat Peter en Frank net als Keizer succes gaan hebben als coach, gun het ze van harte.
0 0
Rommy
Zal me niet verbazen als Lasse Schone de eerste aankoop wordt van Peter Bosz...
0 -3
grannig mokum1
Echt niet... Schöne voor eredivisie is oke maar voor Bundesliga is veel te hoog gegrepen, gewoon lekker blijven bij AJAXXX
0 0
amthree
Lasse kan niet eens mee op het niveau van de bundesliga...
0 0
Spitz
Waar is dit op gebaseerd? Lasse is veel te belangrijk bij Ajax. Een van de meest onderschatte spelers in de Eredivisie. Nog mooier is dat hij sinds Bosz en ten Hag nog beter is gaan spelen. Daarbij is Lasse een Ajaxman in hart en nieren. Jaren terug toen hij transfervrij bij Ajax kwam via Nec. Een speler voor op de bank zei Johan Derksen destijds. Hij is er nooit meer uit geweest. Prachtige speler
1 0