'Veel clubs hebben belangstelling getoond'

FinnDekker, 18-12-2018 om 12:40, 9201 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De samenwerking tussen Ryan Babel en Besiktas lijkt na dit seizoen te stoppen. Een poging van de zaakwaarnemer van de oud-Ajacied om een verlenging van zijn aflopende contract te forceren is namelijk mislukt. Dit meldt Voetbal International.

'We zijn er niet uitgekomen, dus in principe blijft Ryan tot 30 juni bij Besiktas onder zijn huidige contract, tenzij er nog een konijn uit de hoge hoed wordt getoverd', aldus Winnie Haatrecht, de belangenbehartiger van Babel. 'Veel clubs hebben al belangstelling getoond voor het moment dat hij transfervrij is.'

Babel liet eerder al blijken niet zeker te weten of zijn toekomst nog in Istanbul lag. Daarnaast raakte de ex-Ajacied recent in opspraak door een akkefietje op social media. Momenteel wordt niet uitgesloten dat Babel deze winter al vertrekt bij Besiktas.

Dinsdag gratis bedrukking in de Ajaxshop op het shirt van winnaar van de Golden Boy Award, Matthijs de Ligt!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mokumneez
Babel je bent altijd welkom. Een echte ajacied!
0 0
trainerdv
Zet even het (goedbedoelde) sentiment opzij. Waarom zouden we een 32-jarig afdankertje van Besiktas willen? We zjin steenrijk, spelen supervoetbal en staan in de 8e finales CL. Ajax mag de lat, qua spits, wel wat hoger leggen dan Babel.
1 0
Sterspeler
Gewoon halen. Is na de winterstop een toevoeging op de linksbuiten als reserve en komend seizoen kan hij zowel linksbuiten als spits spelen. Kan je je vingers niet aan branden.
0 -1
Ruff Rhythim
Zou mooi een poging doen om hem te halen in deze winter als ik Ajax was.
0 -1
wladimir
Ryan Babel wordt morgen 32 jaar. Prima vervanger voor Huntelaar aankomende zomer. Dan moet Overmars wel eisen dat hij dat belachelijke rooie kapsel verandert.
1 -7
PaulC
tenzij hij links en rechts een witte baan ernaast verft....
0 0
Noxin
Als Huntelaar na dit seizoen stopt lijkt me Babel een perfecte opvolger. Gratis op te pikken, zal alleen wel een redelijk salaris willen.
4 -3
WouterBerg83
Dat was ook het eerste wat ik dacht. En een echte Ajacied. Zie hem graag terugkomen. technisch begaafd en veel snelheid. Kun je nog 3 jaar plezier van hebben.
0 -1
AjaxGLM
Zou als spits niet misstaan bij ons, daarnaast ook optie op de flanken. Zeer balvast geworden, iets wat dolberg en huntelaar momenteel missen.
5 -1
AjaxPassion
Ja klopt, Dolberg is totaal niet balvast. Zijn aanname tegen Bayern was werkelijk dramatisch...
2 -2
AjaxGLM
Dolberg is de helft van de tijd onzichtbaar.. een aanname maakt je niet balvast hoor? Je moet aanspeelbaar zijn en constant de derde man vinden en spelers laten aansluiten. Dit lukte hem tegen de graafschap redelijk, maar dat is dan ook niet het niveau om na te streven.
0 -2
AjaxPassion
Wat maakt je dan balvast gap? Balvast wil zeggen dat je een bal bij je kunt houden, niks meer, niks minder.
0 0