[Update] Klaassen fit genoeg om te starten

FinnDekker, 18-12-2018 om 12:50, 7030 views, AS |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Davy Klaassen is zaterdagavond op heldhaftige wijze geblesseerd geraakt aan zijn knie. De oud-Ajacied voorkwam tegen Borussia Dortmund ternauwernood een tegendoelpunt, maar raakte daarbij wel geblesseerd. 'Zijn' Werder Bremen verloor uiteindelijk met 2-1.

In de zevende minuut van de wedstrijd leek Dortmund-spits Paco Alcácer de score te openen. De doelpuntenmachine wipte de bal vakkundig over de uitkomende Werder Bremen-doelman Jirí Pavlenka heen en wilde al juichend weglopen. Tot zijn verbazing zag hij echter dat Klaassen de bal op miraculeuze wijze vlak voor de lijn wist weg te halen.

Klaassen gleed vervolgens zijn eigen doel in en kwam aldaar pijnlijk in aanraking met de ijzeren stang die het doelnet strak houdt. De linkerknie van de voormalig aanvoerder van Ajax klapte hard op de stang en nadat hij het nog even probeerde, moest Klaassen zich na achttien minuten alsnog laten vervangen. 

Zie hier de beelden van de geweldige, maar pijnlijke verdedigende actie van Klaassen:

Update - 12.50 uur (18 december 2018) - Klaassen fit genoeg om te starten

Davy Klaassen kan woensdag gewoon spelen met Werder Bremen tegen TSG Hoffenheim. Dit ondanks de noodgedwongen wissel van de oud-Ajacied afgelopen zaterdag vanwege een blessure. 'Davy kan intussen weer normaal trainen en is tegen Hoffenheim gelukkig inzetbaar', aldus trainer Florian Kohfeldt, geciteerd door FOX Sports

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Hij moet daar snel weg. Hij is daar echt te goed voor.
1 -1
Aeter
Wat? Hij zit daar prima op zijn plek, speelt praktisch alles en kan zijn eigen stijl kwijt in het team.
1 0
Schwalbino
Niet echt. Ze houden daar niet van middenveldspel. Alles gaat met twee passes vanaf de flanken naar voren. En rennen maar. Klaassen is gekocht om de opbouw wat verzorgder vorm te geven maar er zijn gewoon te weinig spelers die technisch goed genoeg zijn om daarin mee te kunnen.
0 -1
Ajax#1900
Sorry, maar dit verhaal slaat echt helemaal nergens op. Hij is daar juist perfect op z'n plek. Klaassen is zelf ook een loper.
0 0
Schwalbino
Aanvoerder van club die EL finale haalde is bij een club uit het rechterrijtje vd bundesliga op zijn plaats. Goed dan.
0 0
Barra
Klaassen is een prima speler, maar staat nou niet bepaald bekend als vormgever op het middenveld. Hij moet het hebben van loopacties, diepte en voor de goal opduiken en is ook redelijk in de kaats, maar totaal geen middenvelder die het spel verdeelt.
0 0
Superjan
Je kan niet van die gozer zeggen dat hij zijn best niet doet.
11 0